Pénzügyi összeomlás, éhezés, globális háborúkhoz vezető társadalmi konfliktusok. Ez vár az emberiségre, ha a gazdaságban az állandó növekedést hajszolja – állítják a Zöld mozgalmak legújabb ágának aktivistái, és azt hangoztatják: az emberiség egyetlen esélye a „nem növekedés”.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@Pipec56: Egyetértek veled, mindenben. Pl. pocsékolás... Rohadt szomszéd kérdezi tőlünk, hogy mikor veszünk új kocsit? (mert ő minden évben újat vesz) Mondom neki, minek vegyünk, amikor semmi baja a mostaninak?
gabrella
@Levendula: Ez is pazarlás amit a sznob szomszéd csinál.
másvirág
Lemaradok egy nyugdijas találkozóról ahol a 2/3-os gyözelmet űnnepelnénk.:-))
Dulcinea
Anno az ezredfordulóra is megjósolták a világvégét! A francba!... hát nem elmaradt!
Most tologatják ide, oda, bízva abban, hogy egyszer csak eltalálják azt az időpontot!:))
Január
Sajnos a háztartási gépek és egyéb műszaki cikkek annyira le vannak butítva, hogy a tartós fogyasztási cikkeknek is csak minimális a használhatósági idejük. Pl. kb. 7-8 éve lehet kapni kenyérsütőt, az elsőt használtuk 6,5 évig, letelt az ideje már nem sütőt, erre vettünk egy újabbat, ami 1 év használat után bemondta az unalmast. Most itt a kérdés érdemes- e egyáltalán újat venni.
Vagy a gőzölős vasalók, amikor forgalmazni kezdték még tartottak is jó pár évig, most ott vagyunk, hogy szinte 2 évenként új kell.
Sorolhatnám a végtelenségig, eleve úgy vannak tervezve/gyártva, hogy rövid időn belül újat kelljen venni.
/Bezzeg a szocializmusban a Minimat mosógépet, - melyet exportáltunk is nyugatra - kifogástalan minőségben kellett gyártani, hisz azt követelte meg a tőkés importőr. Nem is lehetett eleinte kapni az országban csak előjegyzésre. De a minősége az tényleg kifogástalan volt. 25 évig használtuk egyetlen ékszíjcsere mellett./ Csak éppen, ha ilyen minőségű gépeket gyártanának csődbe jutna a gyártó a piactelitettség miatt.

Szerintem pedig nem fog elpusztulni a világ hiszen sokan dolgoznak az "ÚJ világrend"-en és nem hagyják teljesen elpusztulni. Ha sikerül megvalósítani akkor legfeljebb néhány milliárddal kevesebben laknak majd a Föld nevű bolygón.
foglaltnick
Ha ez így van, minek ajvékolnak a libik, hogy: nám lász nyugdijjunk? :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.