Abony ‒ Beleőrült a tudatba, hogy élete szerelme mást választott, ezért beteges gondolatoktól vezérelve, bosszúból fejbe lőtte alvó kislányát, Kiarát (†10) H. T. Mihály.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt az állatnak sem nevezhető ganajt olyan cellába kell tenni
ahol naponta megkínozzák, soha ne tudjon meghalni, szenvedjen minden percben,
az egész élete gyötrelem és kín legyen !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@Kutyafüle: Nem akarok most moralizálni, de itt bizony tetten érhető amikor a testi vágyak felülírják a józan észt. A keresztény-keresztyén egyházak ezt hívják "bűnös vágynak".

Az hogy valaki vágyódik a másik iránt és sikertelenség esetén bosszúvágy indukálódik benne és szörnyű tettre sarkalja, ennek a tipikus példája.
Ennek az embernek - aki a környezete szerint eddig élte a maga normális életét - józan ésszel fel nem fogható a tette.

Az egy másik kérdés, hogy milyen felelőssége van a meggyilkolt kislány anyjának ahhoz, hogy ez a szörnyűség létrejöjjön?
De az apa felelősségét ez semmiképpen nem menti!
Kutyafüle
@lbs: Hát látod, morálisan erre én sem tudom a választ. Mint ahogyan azt sem tudjuk, hogy mennyi veszekedés volt a szülők között, a féltékenység miatt, de azt sem, hogy az anyára jogosan volt-e féltékeny az apa?
Tudod, ezek a belső családi viszonyok mindíg rejtve maradnak.
Mi már csak a puszta tragédiát tudjuk meg a sajtóból:((
vukkocska
Mi a francnak mentik meg? Azért, hogy utána az államnak rengeteg pénzébe kerüljön? A börtönben az egyik legnagyobb és megbocsáthatatlan bűn a gyermekek elleni erőszak. Hát ha valami valamit megér az az, hogy megtudja, mi a magyarok istene.
Dulcinea
@Kutyafüle: Igazad van! Viszont bármi is volt, történt közöttük, akár vélt, vagy valós dolgok! Bosszút állni egy ártatlan védtelen gyereken, ez nagyon beteg elmére vall.
Kutyafüle
@Dulcinea: Aki ilyenre képes, biztos, hogy valamikor gyógyszeres kezelés alatt állt, vagy kellene hogy kezeljék. Na most az, hogy csendes jó ember, nem jelenti azt, hogy nem képes egyszer kitörni és örjöngeni, vagy lám ölni. Biztos, hogy betegagyú. De ha betegagyú akkor meg felmentik.
lbs
@Kutyafüle: A kis áldozatnál talán a legjobban a nagypapát sajnálom akit a TV-k tegnapelőtt mutattak.
Egyszerre vesztette el a szeretett kis unokáját, meg gyakorlatilag a fiát is.

Szörnyű lesz a szegény embernek, meg az érintett családtagoknak a további élete.
Az ilyen oktalan tragédiát nem lehet sohasem feldolgozni.

Azért az első felháborodás után józanul gondolkodva egy kérdést tettem fel képzeletben:
Milyen alapon volt az elkövető birtokában éles marok lőfegyver? ( kérdéses pisztoly márkáját és nagyságát a gyorsan elkapott képsorok alapján sajnos nem tudtam beazonosítani.)

Tartom azt, hogy éles lőfegyver viselését és birtoklását kizárólag hivatalos fegyveres testületi tagok számára lenne szabad engedélyezni!
Önvédelemre tökéletesen megfelelnek a különféle gázpisztolyok, a valódi éles lőfegyverek birtoklásában eleve bele van építve a kockázat.
Sajnos ez a kormány is inkább lazított, mint szigorított a fegyvertartás szabályain.
És gyakorlatilag nincs olyan év, hogy ne fordulna elő, valamilyen halálos áldozattal, áldozatokkal járó esemény!

Kinek hiányzik ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.