Engem eddig minden pasim megpofozott. Nem vert össze, csak felpofozott, de gondolom ez épp elég egy nőnek. Az első, komolyabb barátomról fel sem tételeztem volna, másfél éve jártunk, és nekem már unalmas volt a kapcsolat, fiatal voltam, én szakítottam vele, és amikor elmondtam neki, hogy vége, elcsattant egy-két kemény pofon. Teljesen ledöbbentem, engem még soha senki nem ütött meg, ha nem számítjuk az ovis verekedéseket.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jameska
Az, hogy téged minden pasi felpofoz, az genetika, nem a pasi hibája. A zűr benned van, ideje magadba nézned.
Mami48
@jameska: Lehet, hogy a csaj bunkó, lehet, hogy flegma, lehet bármilyen, senkit nem jogosít fel semmi arra, hogy kezet emeljen rá! Aki férfi létére megüt egy nőt, az selejt. Ennyi. Nincs mentség! Hagyja el, veszekedjen vele, de az erőszakhoz senkinek nincs joga. Az összes nő és gyerekverő tapló helye a rács mögött van!
flitteröcsi
@Mami48: Férfi létemre minden erőszakot elítélek, soha nem bántanék magamnál gyengébbet,. Ez nevelés kérdése is, engem erre tanítottak.
sza
@jameska: Nem leszel a szivem csücsöke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.