Halottnak nyilvánítás, vulkánkitörés, polgárháború - egyebek közt ilyesmikkel magyarázzák brit egyetemisták, hogy miért nem készültek el határidőre dolgozatukkal. John Curry egyetemi tanár 14 évnyi gyűjtéséből tett közzé szélsőséges csokornyit a brit Metro újság. Curry szerint az olyan magyarázkodás, miszerint a kutya megette a leckét, már a múlté, a diákok egyre meghökkentőbb eseményeket ötlenek ki.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
A diákok fantáziája szárnyaló amikor valamit nem akarnak megcsinálni. A legképtelenebb ötletekkel álltunk elő mi is .
Nálunk gyakran "disznóvágás "volt, de ráfáztam. A töritanárom, kért egy kis házi töpörtyűt kóstolóba.
anyukám délután vett zsírszalonnát, és este kisütötte nekem.
Angelika
@Kutyafüle: Nekem kettős látásom volt. Elküldtek kivizsgálásra, aztán azt mondta a doki, hogy tavaszi fáradtság. :D
Kutyafüle
@Angelika: Volt még cifrább is. A gimiben Gúlát kellett készíteni, de persze, én nem csináltam meg. Azt mondtam széttépte a kutya. A tanárom hazaküldött érte, hogy a darabjait hozzam be óra végére:))
varrólány
Én valamelyik Petőfi verset nem tanultam meg vagyis elfelejtettem. Kaptam egy hatalmas egyest. Ráadásul még anyukám be is írta az ellenőrzőbe hogy a magyar slágerek szövegét biztos el tudnám mondani.
Tényleg azokat érdekes módon tudtam. :-)
Angelika
@varrólány: Doga előtt lázmérő a radiátorhoz? Nekem volt 41 fokos lázam is, anyám megfogta a homlokomat, és kiröhögött. :D
kerék
@varrólány: Nagy dogáknál ültem, és csak Tankcsapda szövegek jutottak eszembe, a feladat nem...durva volt.

Am ismerősömnek volt a legjobb szövege, miszerint azért nem csinálta meg a házit, mert kiömlött a műtrágya és szemenként szedegette össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.