Bódi Sylvi sokat sejtető szado-mazo bilincseket imitáló ékszereket csináltatott magának. A miértekre talányosan válaszolt, a magyarázatot szeretné az olvasók fantáziájára bízni.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@Kutyafüle: Hát hogy "szuper szépség-e..." No mindegy, valahogy úgy vagyok ezekkel a celebekkel, hogy afféle szintetikus termékeknek tartom őket minden tekintetben.
Félreértés ne essék - a barátaim és a környezetem szerint - nem szenvedek ízlésficamban, de valahogy ezek a média által futtatott celebeket túlzottan mesterkéltnek tartom. Úgy viselkedésben, mint fizikailag. Fizikailag gondolok az implantátumaikra, az esetleges tetoválásaikra, a plasztikai műtéteikre.
Valahogy olyanok, mint az ún. "tunningolt" autók, amelyek elvesztik a teljesítményfokozás miatt azt a természetes eleganciájukat, arányaikat, szépségüket amilyennek a tervezők megálmodják azokat. Más - olykor agresszívebb formát - kapnak.
De más egy autó, meg más egy ember!

És ami még közös, ezeknek a kocsiknak igen rövid az élettartama, vagy ha az megfelelő is akkor meg rövid idő eltelte és az új konstrukció megjelenése után elavultakká válnak.

Ez ugyanígy igaz a celebekre is, jól látod, ha valamit mond, azonnal ott terem az újságíró és a mondatot még tovább is tupírozza.
De egy idő után az "unott" kategóriába kerülnek - gyakran igen könnyen - és ez már egyéni emberi tragédiákat is okozhat!
Éppen eleget lehet ezekről - sajnos - olvasni.

De szerintem ezek a celebek egy menedzselt életformát folytatnak, megírják, megmondják nekik hogy miket mondjanak, tegyenek - olykor a józan ésszel tökéletesen ellenkezőt is.
Olyan talmian csillogó és egyben mocskos világnak tartom az egészet és valamilyen szinten sajnálom is azokat akik a résztvevői.
varrólány
Sőt még golyókat is csatolhatott volna a lábára, úgy hitelesebb lenne!:-)
Kutyafüle
@lbs: Amit leírtál abban nagyon is egyetértünk. Ahogy írod, ez egy menedzselt világ, forgatókönyv szerint működnek. A motíváció a pénzszerzés. Minnél több, annál nyereségesebb. Aki működteti az is részesül, nem is keveset, meg akit belevisznek az is, de egy idő után mindíg újak és újak jönnek, aztán a kiégett, vagy mellőzött siker celebek itt sírnak, hogy nem tudnak megélni:))
De látod, hogy van rá igény, amikor a kereskedelmi csatornák is ezt a csili-vili világot pénzelk i, vagy futtatják, az emberek meg ezt nézik. A fiataloknak meg azt sugallja, hogy lehet pénzt keresni "könnyen" is.
DogAdventures
Nem irigylem az életét,az enyém sokkal fantáziadúsabb.Úgyis leszbikus lesz belőle.A celeb fiúk meg szelek közt erektálnak.
lbs
Írod, hogy a kereskedelmi csatornák pontosan ezt a csili-vili világot pénzelik.
Ez így igaz! A saját érdekük éppen ez! Az öntudat nélküli konzum-műsor fogyasztók kinevelése, akik ahelyett hogy szabadidejükben pl. olvasnának, művelődnének, nézik magukról megfeledkezve a képernyőn át a magánéletbe áramló kultúrmocskot.
A gyermekekkel nem beszélgetnek, mit több elszigetelik őket maguktól , nem törődnek a nevelésükkel.
Helyette a srácok nézik a másik képernyőt a számítógépét és ellenőrizetlen ismeretségeket kötnek, különféle dolgokat rendelnek on-line és kialakul bennük az egoizmus sok esetben.

Ezért van az, hogy dühödt támadások érik az új NAT-ot.
A sok esetben hungarofób celeb-értelmiségiek (eredetük sok esetben több mint gyanús lásd. Cohn-Bendit, Heller Ágnes, TGM, stb.) számára olyan mint erkölcs, hazafiság, a szülők tisztelete, stb. fogalmak gyakorlatilag kizárólag gúny, címkézés tárgya.
Mert akik ezen "ódon" fogalmak mentén nevelődnek ki, azok nemhogy konzumpolgárokká válnának, hanem öntudatos polgárokká, akik már a gyermekeiket is ezen értékrend szerint akarják majd nevelni!
Ez pedig romba dönti azokat az álságos elképzeléseket, amelyek a kereskedelmi médiacsatornákon át való szisztematikus lélekmérgezést preferálják.

Különben még egy témáról szó sem esett.
Ez pedig a szennyadókon vetített filmek káros hatása. Ugyanis megfigyelhető az utóbbi idők hazai bűneseteinek elemzésekor, hogy a bűnözők sok esetben ezekből a hollywoodi film jellegű szellemi fércművekből eltanult ötleteket, helyzeteket valósítják meg.

És ha ez ellen bárki fel mer lépni, zúdulnak rá máris a dehonesztáló címkék sorozatai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.