Három- és ötmillió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL2 táncos műsorában szerepelnek – értesült a Bors. A jelöltek egyike Vastag Csaba, aki állítólag nagyobb gázsit szeretne.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rézfánfütyülős
Amíg nem az adófizetők pénzét herdálják el nem érdekel!
engem
@libabor: Ki a bánat nézi ezeket? Hamisítják a frekvencia nézettséget?
Kutyafüle
Ennek is van jó oldala Ha sokat keres, sokat fizet be a nyugdíjalapba, növeli azt, Ő magának is félretesz majd, gondoskodik öreg napjairól, és nem kesereg a sanyarú sorsáról. XD
Csak egy baj van, már most olyan arca van, mint egy 60 évesnek. Vajon mitől,?
entero
@rézfánfütyülős: Ahogy mondod. Az emelt díjas sms - eket senkinek nem kötelező elküldeni. A kereskedelmi csatornák pedig ezekből és a reklámokból tartják fenn magukat elsősorban.
X-ray
@entero: Te aztán jól nyomod az ipart, éjfél előtt itt ücsörögsz, aztán még aludni is kellene pár órát, no meg az asszonyt is álomba ringatni...
Hánykor kelsz reggel, ha nem vagyok indiszkrét?
entero
@X-ray: Mindennek meg van a maga ideje. Egyébként kettő előtt ritkán fekszem le, nyolc előtt meg ritkán kelek. 6 óra alvás nekem bőven elég. Egyébként este tízig nagyjából mindent elintézek, ebben az időszakban nem véletlenül nem vagyok itt csak nagyon ritkán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.