Van aki emlékszik arra az 1973-as szovjet fekete-fehér tévéfilm sorozatra, melynek címe “A tavasz 17 pillanata”, Berlinben játszódik, a II. Világháború utolsó hónapjaiban és főszereplője a német elhárítás tisztje Max Otto von Stirlitz (Vyacheslav Tikhonov), aki valójában nem más, mint az oroszok titkos ügynöke, riválisai (kollégái?) Bormann, Müller és Schellenberg. Nagyon jó kis sorozat volt annak idején és népszerűségét az utána azóta is fennmaradt “Stirlitz viccek” bizonyítják. Nos íme egy válogatás

Forrás: elomagazin.com
Feltöltő: acsienator
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Akkor az volt és elvoltunk vele...jobban mint ma ezzel sok celeb marhasággal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rézfánfütyülős
@honeykiss: Bocsánat, te csak írsz vagy olvasol is?
Ketten is belinkeltük a kezdő dalt.
Kutyafüle
@sonderkommando: Meghallgattam, így már emlékszem. Most már jót mosolyogtam rajta, mert nagyon banális andalító, olyan igazi moszkvai esték-dal , de akkor tetszett:))
Kutyafüle
@Levendula: Hogy neked mekkora igazad van:)) Tényleg összekevertem a két filmszinészt. Megnéztem a gugliban a Stanislav Mikulskit, , hát igen, és az ő arcára gondoltam, és igazad van ő a Stirlitzben játszott.
A mostanság játszott sok amerikai akciós filmek már elfeledtetik velünk a régi filmeket:))
Kutyafüle
@rézfánfütyülős: Ez az, te jó ég hányszor el kellett ezt énekelnünk a galamblelkű kórusvezetőnknek, ha kinyitottuk volna az ablakot, biztos elszállt volna:))
Jeszli ználi bi kak mnye dorogin, padmaszkóvnyije vecserááááá:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.