Nagy lépést tett álma, a nővé válás felé Szecsődi Karcsi. Az énekes tegnap ötszáz köbcentis mellet kapott, s hamarosan hivatalos irataiban is Szecsődi Karin Erika néven szerepel majd.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Naszóval azt mondja a doki :
" Az ilyen betegeimnél fontos, hogy sokat beszélgessek velük, mert az sem jó, ha meggondolatlan döntést hoznak az életükkel, testükkel kapcsolatban – magyarázta dr. Tizedes"
Ha volna valamilyen becsületes, emberi magatartást és jellemet tisztelő törvény, akkor az ilyen dokiknak a börtönben volna a helyük, ugyanis beismerten egy beteget ember beteg gondolatait és vágyát teljesíti nem is kevés pénzért, amit akár kihasználásnak, lopásnak, átverésnek, félrevezetésnek is lehetne tekinteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
@sokanvagyunk: Hát nem garancia ,utánna meg hipozhatom a ,,cerkát ,,-juj-juj-juj !
soljanka
Ki a búbánat ez a Szecsődi??? Nem telik el hét, hogy ne látnám a nevét, de nem jövök rá, hogy miért is "híres ember". Vagy csak szimplán az átoperálás miatt?
Rézangyal
@soljanka: Valamelyik színvonalas "tehetség kutató" műsorban tűnt fel a kis drága! Gondolom, nem a karriervágy vitte oda, hanem az, hogy némi ismertségre szert tevén könnyebb legyen neki fiúcskából nagyon csúnya kislánnyá változni ;)
Nakimaga
A Miska kancsónak hiába van bajsza,attól az még kancsó marad!
deviance
és ebből miért kell hírt csinálni? senkit nem érdekel egy ilyen hír

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.