Rettenetesen tetszik a párom barátja. Eleinte csak külsőre tetszett, de ahogy egyre jobban megismerem, egyre jobban tetszik a természete is. A párommal már három éve vagyunk együtt, viszonylag jó a kapcsolatunk. Azért írom, hogy viszonylag, mert tulajdonképpen megszoktam, hogy ott van, de semmi izgalmat nem jelent már a számomra. Olyan teljesen átlagos ember, jóképű, de nem különleges, érti a viccet, de nem vicces, okos, de nem újító szellem.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Dulcinea: Bizonyára, és ha visszatér köreinkbe, majd elmondja, mire gondolt. :)
Angelika
@Zsoel: Visszatértem. Hogy itt randi lesz! Ezt mondtam meg! :DDD Aztán megírjuk, és leközöljük! :DDD
Zsoel
@Angelika: Na még csak az kéne, hogy a Propelleren lássam viszont a "romantikus történetünket". :))
Nem, nem randizunk. Ha Dulcinea közelebb lakna, akkor biztosan találtunk volna már rá módot, hogy összefussunk valahol, legalább kiderülne, élőben is olyan jól tudunk-e cseverészni, de mivel 400 km-re lakunk egymástól, ezért marad az itteni hülyéskedés. :)
Dulcinea
@Angelika: Szió!:)) Elképzeltem...amint @Zsoel: -lal találkozunk, és az első pillanat után sikítva szaladunk az ellenkező irányba!:)) Na ebből betyáros cikk lenne!:)) Úgyhogy jobb ha csak itt bolondozunk, időnként téged is belerángatva!:))
Feraj49
"Már" három év után megunta ? Biztos,hogy szerette,vagy nem volt más akkor ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.