Rettenetesen tetszik a párom barátja. Eleinte csak külsőre tetszett, de ahogy egyre jobban megismerem, egyre jobban tetszik a természete is. A párommal már három éve vagyunk együtt, viszonylag jó a kapcsolatunk. Azért írom, hogy viszonylag, mert tulajdonképpen megszoktam, hogy ott van, de semmi izgalmat nem jelent már a számomra. Olyan teljesen átlagos ember, jóképű, de nem különleges, érti a viccet, de nem vicces, okos, de nem újító szellem.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libabor
Akkor nem szivasd a pasidat, hanem hagyd ott, és kezdj olyannal, aki tetszik. Magadat is csak szivatod, ha olyannal vagy, akivel csak "megszokásból" érzed jól magadat.
qxy
De lehet kettővel is. Meddig? míg a férjed meg nem tudja.Nem értem hogy lehet ennyi esze ennek a nőnek hogy ilyet beír? Nem tud egyedűl dönteni? Ezek azok a nők, akikre ha rákiabálsz na most kefélünk! ! akkor nem is ellenkezik mert " de hát rám kiálltott" és már dughatod is mint a lopott biciklit Majd a jobb pasi aki tetszik neki, egy hétig használja és elküldi mert látja milyen sötét és ír megint hogy mit tegyek?
Zsoel
"...megszoktam, hogy ott van, de semmi izgalmat nem jelent már a számomra." Van egy rossz hírem: általában a legtöbb szerelemnek ez a vége.
Mami48
@libabor: Igazad van, pont ezt gondolom, és még azt, hogy fiatal még ez a lány a tartós kapcsolathoz, a házassághoz, neki még az izgalom fontosabb. Ha pedig agresszívnek látja a párját, akkor ennek jó vége úgysem lehet.
Dulcinea
@Zsoel: Na jó persze, a párok előbb utóbb megszokják egymás jelenlétét! De ha a megszokáson, nem tartja össze őket semmi, nem terveznek egymással különösebben semmit, akkor jobb lépni abból a kapocsból!
Dulcinea
@Zsoel: Mondom,. hogy gyanúsak vagyunk ezzel a fene nagy egyetértéssel!:))
Zsoel
@Dulcinea: Én gyanún felül állok. :)
Angelika
@Dulcinea: @Zsoel: ÉN MEGMONDTAM!!! :))))
Dulcinea
@Zsoel: Hehe, babám mostanában te vagy a leggyanúsabban viselkedő egyén!:))
Dulcinea
@Angelika: Én is mondom de nem érti ez a férfias pasi!:))
Zsoel
@Angelika: Pontosan mit is mondtál te meg? :)
Dulcinea
@Zsoel: Ne kíváncsiskodj kérlek!:)) Ezek olyan női dolgok jó!:))
Zsoel
@Dulcinea: Hát jó, ha te mondod... :)
Dulcinea
@Zsoel: Nofene!:)) Még az imént azt írta, hogy megmondta...:))
Zsoel
@Dulcinea: Jó, de én úgy értettem, hogy azóta nem szólt egy szót sem, amióta megmondta, hogy ő megmondta. :P
Zsoel
@Dulcinea: Bizonyára, és ha visszatér köreinkbe, majd elmondja, mire gondolt. :)
Angelika
@Zsoel: Visszatértem. Hogy itt randi lesz! Ezt mondtam meg! :DDD Aztán megírjuk, és leközöljük! :DDD
Zsoel
@Angelika: Na még csak az kéne, hogy a Propelleren lássam viszont a "romantikus történetünket". :))
Nem, nem randizunk. Ha Dulcinea közelebb lakna, akkor biztosan találtunk volna már rá módot, hogy összefussunk valahol, legalább kiderülne, élőben is olyan jól tudunk-e cseverészni, de mivel 400 km-re lakunk egymástól, ezért marad az itteni hülyéskedés. :)
Dulcinea
@Angelika: Szió!:)) Elképzeltem...amint @Zsoel: -lal találkozunk, és az első pillanat után sikítva szaladunk az ellenkező irányba!:)) Na ebből betyáros cikk lenne!:)) Úgyhogy jobb ha csak itt bolondozunk, időnként téged is belerángatva!:))
Feraj49
"Már" három év után megunta ? Biztos,hogy szerette,vagy nem volt más akkor ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.