Éhenhaláshoz sok, emberhez méltó élethez édeskevés. Talán így foglalható össze, mit ér a havi 143 ezer forintos nettó átlagkereset. S még örülhet, akinek legalább munkája van.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Akkor mi itt nagyon méltatlan életet élünk... kivétel persze entero "barátunk"...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Levendula: Nem hagyod ki a magas labdát, igaz? Ha bruttóban nézem és van két gyerek akkor valóban siralmas. Viszont ha nettó kereset akkor azért nem annyira ,főleg ha ketten is ennyit keresnek a családban. Havi több mint 300 ezer nettóból azért már senki nem fog sem éhen halni sem megfagyni. A gond az hogy ez messze nem az átlag kereset, csak néhány helyen keresnek ennyit az emberek vagy még többet.
rokker33
Én már rég kaptam BRUTTÓ 143.000 ret bár ez már szebb összeg nettóban mint a 70-80 ezer forint de nem tudom mikor fogok ennyit keresni pedig nem nagy pénz mégis kevesen keresnek ennyit nettóban Magyarországon!
gedeon
@ágimami: Ne érts félre kérlek, nem megbántani akarlak.1: mindenki bér emelésről beszél pedig itt erről szó sincs.Illetménynövelést kaptak.Nem ugyan az.2: bocs de mennyit szeretnél keresni amikor az említett dolgozók is csak 90-96 ezret visznek haza úgy hogy a hétvégét, ünnepeket, éjszakákat az otthonuktól, családjuktól távol töltik.Dolgoztál Te már szenteste???
DogAdventures
Válságvers (a megszorítások miatt csak kétsoros)

Csiribiri, csiribiri, jó Isten,
nem hogy lófasz, ló sincsen!
ágimami
@gedeon: Nem értelek félre és nem is bántottál meg! Igazad van, ez illetménynövelés, béremelést már kb.10 éve nem kaptunk (csak a kötelezően előírtat 2 évente, ami kb. 4-500 Ft!!!) Azért ennél kicsit többet szeretnék hazavinni, mivel még egy főiskolás fiam is van, aki még több évig nem fog rendelkezni önálló keresettel!I Mivel elmúlott 21 éves, így családi pótlékra sem vagyunk már jogosultak (hála annak a nagyeszűnek, aki kitalálta, hogy levigyék a korhatárt!!)
Igen, dolgoztam Szenteste, mégpedig nem is egyszer!!! Annak ellenére, hogy adminisztratív m.körben dolgozom, hosszú éveken keresztül ügyeletes voltam. (mint később kiderült teljesen szabálytalanul, de akkor nem volt apelláta!!) Volt olyan hétvége, hogy 4-5 alkalommal is be kellett mennem!! Remélem minden kérdésedre válaszoltam!
ila51
Ki mondta , hogy méltók vagyunk az élethez ?
Akik méltók , azoknak valóban kevés még a kiszolgáló személyzetre is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.