32 éves, két éve még elvált asszony voltam két pici gyerekkel. Nagyon megviselt a válás, mert szerelmes voltam a férjembe, de ő állandóan megcsalt. Nagyon nehéz volt egyedül, magányos voltam. A válásom után gyakran összejártunk a testvéremmel, ahol jobban megismerkedtem a sógorom barátjával.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Hát kihasználtad a férjedet, azt hitted minden jó lesz, ellesztek négyesben. Ugyanis te elvártad, hogy a te gyerekeidet feltétel nélkül szeresse az a férfi akit nem is szeretsz. Te viszont képtelen vagy az ő gyerekeit elfogadni. Kicsit nézz magadba. Válj el hamar, ne tedd tönkre a férjed és a gyerekei életét.
libabor
@Dr plágium: Nem hinném, hogy kihasználta. Nem azt írta, hogy nem szereti, csak hogy nem szerelmes belé. Nyilván, amikor hozzáment, úgy gondolta, hogy a szerelemből elég volt, inkább egy olyan emberrel lesz együtt, akit szeret, tisztel, és akivel biztonságban érzi magát. Vannak így mások is. És azért 32 évesen tényleg megterhelő lehet 5 gyereket nevelni, úgy, hogy abból kettőt akart, és szó nem volt róla, amikor össszejött a pasival, hogy öt lesz belőle. Itt nem az van, hogy a férfi eltartja a nőt a két gyerekével, aki cserébe nem akarja vállalni a pasi három gyerekét, hanem az van, hogy nem ez volt a terv, és kicsit súlyos lett a csaj élete ettől, pláne, hogy apu nem segít valami sokat. Én sajnálom, hogy ilyen helyzetbe került.
Dr plágium
@libabor: Nem tudok egyetérteni veled. Tudta, van a férjének 3 gyermeke. Ilyen esetben avval is tisztában van az ember, bármikor úgy alakulhat, hogy az apának magához kell vennie a gyerekeit. Szerelem nélkül ment hozzá, akkor bizony kihasználta!
libabor
@Dr plágium: Én nem így látom, mert a férfi, valószínűsítem, hogy tudhatta, hogy a nő mit érez, és a gondja a csajnak még csak nem is az öt gyerek, hanem az, hogy rá lett hagyva mind az öt, és mindent neki kellett felvállalni, az apa nem nagyon segít. Én olyan házasságban élek, ahol mindketten vállaljuk a családban és a háztartásban a ránk eső, illetve habitusunknak megfelelő részt. Mindig furcsállom, ha nem egyenlő a megosztás, ebben az esetben pedig különösen, hiszen a nőnek szinte idegen a három gyerek, mégis anya szerepben kell tündökölnie, segítség nélkül. Nem azt mondom, hogy jól döntött, amikor hozzáment a pasihoz, de nem gondolom, hogy kihasználja az illetőt. Most inkább fordítva érzem, inkább a nő van kihasználva maximálisan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.