Szórakozni mentem a barátnőimmel, és egyszer megismertem Attilát. Egy picit be voltam csípve, és ő úgy nézett ki, mint egy viking, legalább két méter magas, szélesvállú, hosszú, szőke hajú, jóképű barbár. Nagyokat nevettünk, már fogalmam sincs, hogy min, és végül telefonszámot cseréltünk. Kezdődtek a telefonbeszélgetések, de azt vettem észre, hogy csak én beszélek. Aztán találkoztunk megint, ugyanúgy este, a szórakozóhelyen, ismét pici alkohol, és megint minden kerek volt Attilával, meg is csókolt. Erről a csókról áradoztam egy hétig a barátnőmnek. Ja, igen. Én vidéki vagyok, Attila budapesti, és csak hétvégére jöttem a barátnőmhöz a fővárosba, azért nem találkoztunk már a buli másnapján, én ugyanis hazautaztam. Már két hónapja játszottuk ezt, buli, aztán telefon, aztán az egyik telefonbeszélgetésünk alkalmával megbeszéltük, hogy nem a barátnőmhöz megyek legközelebb, hanem hozzá.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@sziráki ágnes: 15:30-ra Próbáld meg 1 mondatban összefoglalni a lényeget, ha érdekli a téma, úgyis rákérdez a részletekre.:)
sza
@adrenalink: Egy mondatban foglaltam össze! Azt kérdeztem miért nem rúgják be a kapuba a gólt ha nincs is ott a kapus? Erre mondta azt hogy azért mert az az ő kapusuk! :-)
adrenalink
@sziráki ágnes: Nem a focira, hanem az előtte valókra értettem.
sza
@adrenalink: Hogy lehet egy mondatban elmondani ...? Három kölök van, meg én az már legalább négy mondat!!! :-)
adrenalink
@sziráki ágnes: De, ha bealszik rajta...:)
sza
@adrenalink: Csak a vége felé! A lényeget azért hallja! Azzal kezdem! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.