A helyes melltartó választás nagyon fontos, nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is. Nem mindegy, hogy a melled jól érzi magát, vagy szorong a cicifixben, hiszen szinte egész nap rajtad van, fontos, hogy komfortos helyet biztosíts neki. Azt mindenki tudja, hogy a túl kicsi körméretű, vagy túl kicsi kosarú melltartó a kibuggyanó idomok, hátháj és társai miatt egyáltalán nem előnyös, mint ahogy a nagyobb melltartó viszont vicces, ha felcsúszik az ember nyakába. Sajnos nagyon sok nő ragaszkodik a fiatal lány korában kapott méretéhez, de a 75B nem marad mindig 75B, még akkor sem, ha nem történik jelentős hízás az évek során.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Megkérdeztem őket azt mondták igen!:)))))
Kutyafüle
Igen, köszönik, jól érzik magukat:)) Jóban vannak egymással , megférnek, néha még beszélnek is egymással. Egyformán gondolkodnak, azonos nézeteket vallanak:))
Nakimaga
Nudista strandon:
-Nagymama,játszhatok a melleiddel?
-Igen,de ne vidd messze őket!
teremőrző
Csak a barátnőméről tudok nyilatkozni, megkérdeztem, szerinte én karban tartom az övét, egyéb melltartóra szinte szüksége sincs. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.