A torrentezés általánosan jellemző a magyar internethasználókra. A 30 év alattiak 73 százaléka tölt le filmeket, zenéket és szoftvereket, de az 50 év felettiek 20 százaléka is használja a fájlcserélőket ‒ derült ki egy felméréséből.

Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

deviance
A probléma az adathordozó eszközökkel van...
Ki megy el a boltba megvenni, vagy a tékába kölcsönözni, ami jobb esetben is 20 perc utazás, amikor berak torrentbe egy letöltést, ami megint 15-20 perc és közben ezer más dolgot is tud csinálni?
Az árakról már ne is beszéljek...
Egyes dvd/blueray filmekért elkérnek 2-5 ezer forintot, és megnézed kb kétszer.
Mondhatni mozikba is csak a minőség miatt megy az ember, a mozis felszerelések( szélesvásznú vetítés, 3D technika, hangrendszer) még mindig kevesek számára érhető el otthon.

Ezek után mire számítanak? Majd kidobok ennyi pénzt, mikor valamit enni is kell?
jameska
Ez lopás. Mindegy mennyibe kerül, ha jogtalanul veszed el, lopsz.
deviance
a másolás során megmarad az eredeti fájl ergó nem lopás
Rézangyal
Ami az internetre kikerül, szabad préda! Ha valaki nem akarja, hogy a filmje, fényképe, bármije szabad préda legyen, ne engedje a hálóra. Ez ilyen egyszerű. Én is töltök filmeket, eszem ágában sincs fizetni érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.