A naptárdíva megelégelte, hogy egy általa csak felületesen ismert nő sértő dolgokat tesz közé róla az interneten, ezért azt fontolgatja, hogy bírósághoz fordul. Tünde azt mondja, bár álnéven teszi közzé az illető a bejegyzéseit, de egyértelműen tudni lehet, kiről van szó. Legutóbb például Tünde egyik jótékonysági akcióját kommentálta meglehetősen furcsa módon. A híresség ugyanis létrehozott egy Facebookos profilt, melynek neve, Védjük meg Zámbó Jimmy emlékét. Tünde azt szeretné, ha minél többen lájkolnák az oldalt, hogy ezzel is bebizonyítsák, Jimmy jó ember volt. Az ominózus nő, így reagált a naptárdíva felhívására:” Létrehozok én is egy oldalt, "Védjük meg a világot kiszeltündétől" néven. Annak legalább van értelme.”

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A híresség úgy véli, az ilyen perekkel példát lehet statuálni, hiszen csak azért, mert valaki híres ember, nem lehet nyilvánosan megalázni."
Megmutatta már, milyen jól megél munka nélkül az ilyen perekből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
"Védjük meg a világot kiszeltündétől" Lájk!
honeykiss
A fiatal fiúk eltartása sok-sok zsébe kerül...biróságra fel!
Kutyafüle
Tudom már! Ebből él Kiszel Tünde. eddig nem jöttem rá, miből van neki olyan vastag szemöldöke?
Rézangyal
Istenem, milyen kis cuki a kis rózsaszinű konyhájában, rózsacsokorral, rózsád lábaskával és jéééé, rózsaszín csíkos blúzban, rózsaszín szalagocskával a dereka helyén...Pfffff
sza
Ha pénzt kapna érte biztos befogná a száját, és nem akarna mindenáron elégtételt venni!
Dr plágium
@Rézangyal: Azért ha választani lehetne inkább Barbie babát nézegetnék :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok