Atlanta - 18 éves kora ellenére 12 évesnek tűnt, és annyira alultáplált volt, hogy átlátszott a bőre annak a fiúnak, akit a szülei éveken keresztül egy szobába zárva tartottak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Dulcinea: Te komolyan mondom, hogy az ilyen szülők tárgyalását egyszer meghallgatnám, pedig biztos vagyok benne, hogy rosszul lennék.
Csak egyszer hallanám a szájukból, hogy MIÉRT? MIÉRT?
Miért kínozza a szülő a gyermekét?
Dulcinea
@Kutyafüle: Én nem hallgatnám meg egyszer sem, mert erre a cselekedetre nincs magyarázat...azonnal tárgyalás nélkül a sivatagba velük! Ők sem hallgatták meg a saját gyereküket..és semmiféle magyarázatot nem adtak a fiuknak, hogy miért teszik vele azt amit tettek!
Rézangyal
Azért azt megkérdezném, hogy a két húgának éveken keresztül eszébe sem jutott segítséget szerezni a testvérüknek? Ők is be voltak zárva? Vagy ennyire féltek a szülőktől? Mondjuk a papa rendesen terhelt, az látszik. Én nem hagytam volna ezt annyiban, lett volna bennem annyi vállalkozó szellem, hogy megszökök szerető szüleim vigyázó tekintete elől és segítséget kérek-hozok. Eszem megáll!
gergely
Akár életfogytiglant is kaphatnak.
Vannak azért még rendes helyek és büntetések.
honeykiss
Hát ,ha rájuk nézek ők is kész horror ahogy kinéznek, semmi jó nem sugárzik róluk...a két testvérrel is megismertetném a bezártság és az éhezés ízét...képesek voltak titokban tartani a dolgot, mikor tudták,hogy baj van...rohadékok minek ilyennek család, más normális embereknek meg esetleg nem lehet...dögöljetek a börtönbe.
paszulyka
@batukán: Az emberek annyira gonoszak lettek hogy nem tudunk mindenkire odafigyelni! Vagy mi vagyunk kevesen? Megkérdezem az Öreget hogy van - e felvétel! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.