Mindig is tudtam, hogy anyám szeretett volna egy kisfiút, néha azt érzem, hogy akár helyettem. Sajnos a szüleim elváltak, és anyám későbbi partnere nem akart gyereket, aztán mire a nevelőapámmal is szakítottak, és jött egy új kapcsolat az életébe, már kifutott az időből. Én már alapból viszonylag késői gyerek voltam, 33 éves volt anyám, amikor szült, és négy éves voltam, amikor a szüleim elváltak. Nagyon gyakran emlegeti, emlegette, hogy mennyire vágyott egy fiúgyermekre. Ilyenkor a szívem szakad meg, mert olyan érzésem van, hogy kevés vagyok neki. Szeretem az anyámat, nagyon jó anya, mindent megadott nekem, szeretetet is, törődést, odafigyelést, nem arról van szó, hogy hanyagolt volna. Egyszerűen csak tudom, hogy boldogabb lett volna az élete, ha fiúnak születek, vagy születik egy fia is.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Sosem értettem, hogy lehet különbséget tenni fiú és lánygyerek között. MIndenesetre mondd anyádnak, hogy ha szerencséje lesz, akkor fiú unokája születik, de addig is hagyja béként a barátaidat, különben esélyed nem lesz rá, hogy valaki elvegyen ilyen anyóssal. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.