Biztonsági kamera felvételei bizonyítják, hogy egy óvónő csaknem halálra verte a felügyeletére bízott 4 éves kislányt. A kicsi kómába esett és azóta is kórházban van.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Egyértelmű a helyzet. Azonnali felfüggesztés, börtönbűntetés, örökre eltiltani az óvónőségtől. Elég homályos a kép, de az óvónőn kívül még van a képen 7 felnőtt.
Senki sem lépett közbe?
A képen egy fejlesztő terem berendezése látszik, ez egy fogyatékos gyerekeket foglalkoztató terem képe, a cikk utal rá, hogy a kislány autista.!!!
Nagyon szigorú bűntetést érdemel, veszélyeztette a rábízott gyerek testi és lelki fejlődését! Pályára alkalmatlan a nő!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Nem láttam igazi tettlegességet. Inkább gesztus szinten működött ez az egész dolog. Nem rőből bántotta a gyereket. De, értelmesebb emberek között tudott dolog, hogy a mentálisan sérült emberkék sokkal érzékenyebben reagálnak minden durvaságra, bántásra. Nem csodálkozom, hogy az apa úgy reagált, ahogy. A nevelő egyértelműen alkalmatlan erre a munkára. Kevesen bírják az efféle terhelést. Nem kell elvállalni.
marlin
@Levendula: Szia!! Visszajöttél?? Örülök neked!! ?))
marlin
Majd el felejtettem!! :))
A kislány kórházban van, és hol van az akit korábban óvónőnek hittek??
Levendula
@marlin: Én is örülök neked! Remélem, nem tiltanak ki örökre a "zentero" miatt... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.