18 éves házasok vagyunk. A férjem és én még az egyetemen ismerkedtünk meg. Az egyetem után mindketten ugyanahhoz a vállalathoz kerültünk dolgozni. Örültünk neki, mert együtt mentünk és legtöbbször együtt is jöttünk haza. Három gyermekünk van, én egyszer sem töltöttem ki a gyest, szükségünk volt a fizetésemre. Tíz éve kezdődtek a problémák, amikor a férjem vezető beosztásba került, én pedig az egyik beosztottja lettem. Igyekeztem, hogy mindenben jobban teljesítsek, mint a kollégáim, nehogy azt mondják, hogy neki nem kell annyit dolgoznia, mert a férje a főnök. Csakhogy valamiért a férjemnek ez nem elég, gyakran megaláz a munkatársak előtt, sokszor olyan dologért, amit más kollégánál nem is vesz észre.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Szólj be neki Te is drága! Sőt intsél is be,! Nem kell mindig a tökéletes úrinőt alakítani, paraszt csak paraszt módon éti, amit mondani akarnak neki!
Menj másik munkahelyre, aztán, mint fentebb írták legyen túlórád meg tárgyalásod, meg tegyél egy-két megjegyzést xy kollégára, hogy hogyan bámul meg milyen kedves veled stb...lényeg, hogy másnak így is tetszel ahogyan éppen kinézel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Állami gondozott
Egyszerű a dolog!
Nem kell a gatyáját kimosni, nem kell neki főzni és nem kell "szolgáltatást" adni este az ágyban!
Hőbörög?
Akkor meg el kell mesélni, hogy nem a cselédje vagy.

Ha nem tetszik akkor meg elkergetni és nem itt hisztizni!
teremőrző
@töky: Csak azt éri el, hogy a paraszt megy, és keres egy másik lehetőséget a hancipancira. Akkor aztán király, mert nem csak bunkó lesz otthon, hanem még meg is csalja az asszonyt. Mondjuk így sem biztos, hogy nem csalja meg, mert akkor szokott minden rossz lenni otthon, ha máshol minden jobb.
Disznópofa
@teremőrző: Nem úgy van az, a nő helyében megszívnám a vérét, raknák a kajába valamit, amitől alul teljesítene, aztán már meg is oldódott a külön utakon járás...:-))) Aztán eldönthetné a nő, cikizi e ezért vagy esetleg megjátszaná a nagy önfeláldozó feleséget, aki a férjét nem azért a kis húscsomóért szereti...:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.