Még ma is leribizlizik azokat a nőket, akik ágyról ágyra szállnak, esetleg van egy időszakuk, amikor semmi komolyat nem akarnak, csak időnként egy-egy kellemes éjszakát, pár szenvedélyes órát eltölteni egy olyan férfival, aki tetszik nekik külsőre, de a belsejük egy szálat sem érdekli őket. Ezt a férfiak, amióta léteznek férfiak, azóta művelik, nem csak az útszéli, vagy bordélyházas pillangókkal, hanem a szolgálólányokkal, titkárnőkkel, aki épp elég kiszolgáltatott helyzetben van ahhoz, hogy ne mondjon nemet.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

engem
Egyéjszakás kalandnak indult, de már 20 éve házasok vagyunk a legnagyobb szerelemben és boldogságban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@X-ray: Ha egy jó ebédet akarok enni, akkor nem a desszerttel kezdem. Ha ez prűdség, vállalom.
darwin
@adrenalink: Ez nem prűdség,de semmi köze a kalandokhoz.
nemkati
@Pilóta: A nyalakodást pontosan úgy értettem, ahogy írtam. Biztos vagyok benne, hogy minden ember szeret nyalakodni. Titokban, vagy felvállaltan, sütit, fagyit, vagy mást, ezek az élet napos oldalán vannak. Mindenképpen jobb, pozitívabb töltést adnak a mindennapok elviseléséhez, mint mondjuk a politikán való kesergés vagy nyavalygás. Én arra bíztatnék mindenkit, hogy amikor már tele van pócihője azzal a sok szennyel, amit a mindennapok rá zúdítanak, töltődjenek fel akár egy egyéjszakás kalanddal. Hatalmas változás! :))
nemkati
@engem: Gratulálok, ritka szerencsés vagy!! Becsüld meg, és vigyázz erre a kapcsolatra, mert óriási érték! Igazán, őszintén, csak az jut az eszembe erről, hogy : de jó!! :D
engem
@adrenalink: Szerinted nem lehet a desszerttel kezdeni? Dehogynem!
Néha az ember a levesnél már megfullad...
adrenalink
@engem: Nem az én műfajom, egy NŐ-t ettől többre becsülök...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.