A családom imád mindent, ami savanyú, citromos, üde, friss, zselés, úgyhogy kitaláltam, hogy csinálok nekik túrós limonádétortát. Furán hangzik? Pedig logikus. Vékony piskóta, rajta túrótöltelék, a tetején cukrozott citrom, és az egész beborítva limonádézselével. Gyors, és finom, úgyhogy nagy örömmel osztom meg a receptjét!

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Angelika
@soljanka: Tényleg, de az csak egy alternatív lehetőség, alapból nem terveztem bele, csak ha már ott volt egy habspray... Most hagyjam beszáradi? :)
lópicigáspár
@Angelika: Volt szerencsém a makói sajtüzemben dolgozni néhány évet. Azóta a tejtermékeket ha lehet jó nagy ívben elkerülöm. Erről mi a véleményed?: sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/229574_186377354831560_1057795451_n.jpg
soljanka
@Angelika: én szeretem a savanykás édességeket,biztos fincsi is, csak az a zselé ne lenne...Remegőst csak a kocsonyában viselek el, a süti tetején/benne nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.