Elvált férfihez mentem feleségül, akinek már volt egy fia. Nekünk is született kettő, de a házaséletünk hamar megromlott. Állandó veszekedés, kiabálás, szétválás, összeköltözés jellemezte az életünket. Mind a két fiúnk problémás volt, nem csak a tanulás terén, hanem magatartásproblémával is küzdöttek. Több környékbeli iskolába is jártak, de én úgy éreztem, hogy sehol sem kapják meg a megfelelő ellátást. Elvittem őket vizsgálatra, ahol azt tanácsolták, hogy szakirányú iskolába kellene járniuk. Mind a két fiam intézetbe került (nem állami gondozásba).

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Érdekes, mindenkit hibáztatsz csak magadat nem. Milyen alapon hülyézel le pedagógusokat? Te magad írod, hogy speciális nevelésre volt szükségük. Akkor hogy várhatod el, hogy egy faluban alkalmazzanak gyógypedagógust, ha nincs annyi gyerek amennyiért indítani lehetne egy külön kis csoportos osztályt?
A nagy fiad egyértelműen megmondta nem akar veled élni, és szerintem a kisebb sem. Vádolod az apjukat, hogy dolgoztatja őket és nem kapnak enni?
Nevetséges vagy. Évekig gondoskodott róluk, amikor neked nem kellettek, akkor jól ellátta őket?
Szerintem inkább arról szól a dolog, hogy egyedül maradtál, és a már kereső fiad jövedelme jól jönne.
Nézz magadba, gyakorolj önkritikát és próbálj meg belenyugodni, az elmulasztott éveket nem lehet pótolni és jóvátenni sem. Mert akkor hagytad el a fiúkat amikor a legnagyobb szükségük lett volna az anyjukra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mami48
Hogy tudja egy anya elhagyni a gyerekeit, más "gondjaira bízni"? Ez hogyan lehetséges? Az ilyen ne nevezze magát anyának, és pláne ne akarja visszaszerezni a a gyerekeit. Jobb helyük van ott, ahol vannak!
Proli
Aki kurva volt, az is marad!
Nem agyerek kell hanem a pénz!
nmaria
@sziráki ágnes: Biztos nem, mert akkor lenne szégyenérzete, de még az sincs.
sza
@nmaria: Agyilag zokni! Kissé furcsa hogy mindig a tanárok a hibásak , a férjei se jók, csak ő!
zabhegyező
@Proli: Nem qrva az Lali csak sűrűnkefélt elvtársnő:)
Amúgy az anyuka leírásából vélelmezhetően autisztikus tünetegyüttest mutató gyerekei születtek akik után emelt pótlék jár!
Tehát a nő egy számító dög, akinek nemhogy gyereket de még talicskát sem adnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.