Már három éve együtt élünk, még nincs gyerekünk. Egy kis albérletben lakunk. Úgy beszéltük meg a párommal, hogy akkor lesz kisbabánk, ha lakásra össze tudunk gyűjteni valamennyit, és lesz saját otthonunk. Ez igen nehezen alakul. Gondolom, hogy még jó pár évnek el kell telnie. Nekem van munkám, adminisztrátorként dolgozom, a férjemnek asztalos szakmája van, de hol van munkája, hol nincs. Gyakran elmegy, hogy munkát keressen, de mindig azzal jön haza, hogy azt mondták neki, hogy nem csináltatnak az emberek bútort, nem vesznek fel új kollégát. Az én adminisztrátori fizetésem rámegy az albérletre és a rezsire. Nincs miből félretenni. Mielőtt összeházasodtunk, nem volt semmi probléma, volt munkánk és rá sem nézett más nőkre. Mostanában észrevettem, hogy ha együtt vagyunk, akkor is flörtölget nőkkel, ami tiszta kínos.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@bosszants: Ma még ez az első mondat, aminek örültem :)
darwin
@Disznópofa: A ronda név egy romantikus lelket takar ? Az arc csak szalonképesebb mint a pofa ! :)
bosszants
@Rézangyal: Még azt is eltűrném, ha kedvesem egy hétig nem állna szóba velem (akkor nem ütöget:) ha egy-egy cuppanós puszikát adhatnék az orcád mindkét oldalára!
Nem vágyom többre, mert megtanultam, hogy értékesebb egy jó barát mint egy hitvány szerető...
De tényleg tetszik az a kép :)
Dulcinea
Eszedbe ne jusson ennek a férjnek nevezett valaminek gyereket szülni, mert nem fog megváltozni még véletlenül sem! Inkább válj el tőle amilyen gyorsan csak lehet, ugyanis nem érdemel meg téged! Semmi mást nem csinál, azonkívül, hogy kihasznál, és előbb utóbb megcsal, ha már meg nem csalt. Ami nem megy nem kell erőltetni, válj el és kezdj új életet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.