Meghalt Komár László - erősítette meg több lap a Blikk információját. Az újság úgy tudja: súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett az énekes. Nem akarta, hogy sajnálják, így titokban tartotta, hogy szervezetében már évek óta ott lappangott a gyilkos kór. Komár László ma hajnalban otthonában, felesége karjaiban hunyt el.

Pár hete arról szóltak a hírek, tüdőembóliával vitték az intenzívre Komár Lászlót. Az énekes élete perceken múlt, ám akkor még sikerült megmenteni.

Meghalt Komár László

A Blikknek így emlékezett a kórházból kikerülve a történtekre: "elképesztő légszomjam támadt, aztán mint a farkas, úgy üvöltöttem a fájdalomtól. Iszonyatosan nyilallt a vállam, és itt balra a tüdőm fölött. Így szenvedtem végig a kórházba száguldást, de Kriszta tartotta bennem a lelket. A kórházból már kimaradtak a képek, mert az oxigénhiánytól többször is elvesztettem az eszméletem."

Komár László 1944. november 28-án született Adásztevelben. A Wikipedia szerint 1962–1965 között a Scampolo, majd 1965–1967 között a Dogs együttes tagja volt. 1966-ban részt vett a Táncdalfesztiválon. 1967-től ismét a Scampolo tagja lett, de már szólistaként. 1969–1970 között az Atlas, és a Bergendy-együttessel lépett fel. 1971–1972 között a Non-Stop együttes énekese volt. Ekkor jelent meg első szólókislemeze Jóbarátom címmel. Egy évvel később a Szemek, Szájak, Szívek nevű együttes tagja volt. 1981-ben jelenik meg első nagylemeze Pepita címmel, melyet azóta számos újabb követett.

1981 óta 18 szólólemezt adott ki, olyan slágereket énekelt, mint a Halványkék szemek, a No Miss vagy a Táncoló fekete lakkcipők. Sokan nevezték őt a magyar Elvis Presley-nek. Tavaly november 28-án a Hungaroton kiadó életműdíjat adományozott neki.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DogAdventures
"Alszik. Üldözte őt a sors ezernyi bajjal,
És mégis élt, amíg mellette volt egy angyal.
Meghalt. Oly egyszerű a magyarázata:
Mikor a nap lemegy, beáll az éjszaka."
Victor Hugo
Amit tett, gondolt, létrehozott, annak mi is része lehettünk:
a megsemmisülése után bennünk él tovább.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.