VV Éva még a héten utcára kerülhet, mert egy beteges szomszéd pokollá teszi az életét, és el kell hagynia lakását, ám pénze sincs, hogy egy új albérlet kaucióját kifizesse. A volt villalakó azt állítja, az idős férfi szexuálisan zaklatja őt, de miután visszautasította, az befeketítette a szőke lányt a többi lakó előtt, akik távozásra szólították fel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kozi
Ne aggódjon a vvÉva. Pár év múlva senki nem fogja zaklatni...!
honeykiss
vigye a cikk írója...a népnek már elege van
Feraj49
Árverezzék el! Licitáljanak rá ...senki többet harmadszor ! Elkelt ? Vagy mégsem ?
1951
Vele együtt sok.-sok éve több tíz-és százezer polgártársunk került utcára sajnos! Értük egyetlen sort sem írt le még egyetlen elektronikus és írott sajtó! Rendet kellene és illenék tenni már végre az agymosott fejekben! Persze erre a lehetetlen állapotra még rá is fejelnek a hazánkban működő leánybankok is a maguk banki indexálási trükkjeikkel és kamatcsalásaikkal! Tisztelt Propeller! Ez a tény nem érdemelne meg egy terjedelmesebb glosszát ezen az oldalon?!!
DogAdventures
Ha soha többé nem látnám, az is túl korán lesz!
kozi
Ne aggódjon a vvÉva. Pár év múlva senki nem fogja zaklatni...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.