Nem fürdik és nem vált naponta tiszta inget vagy blúzt a magyar fiatalok 25-30 százaléka. Mi több, fogat sem mosnak rendszeresen. Erre a megdöbbentő eredményre jutott az Ipsos. Az ok elsősorban a lustaság és a jó példa hiánya.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Én minden másnap fürdök...karácsony és húsvét másnapján :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Ha gyerekkorukban nem szoknak rá a tisztaságra , a rendszeres fogmosásra, akkor igen kínos helyzetbe kerülhetnek. Nekem egy volt kolléganőm volt büdös. Előbb vicces célozgatással próbálkoztunk, nem értette... Aztán a főnök megmondta neki négyszemközt!
Kutyafüle
@Bástya Elvtárs: Nem szagolni! Dugni! Van aki a büdöset szereti:)) Ő tudja miért.
Atha
Vazz.
Mindig röhögőgörcsöt kapok mikor meglátom ezt a hírt! XDXDXD
"Egyre büdösebbek a mai fiatalok!"
Kész vagyok!
dragonita
@Mami48: én is lavórban fürödtem 20 éves koromig... Sokszor eszembe jut, az a víz volt a legfinomabb, amit felhúztam a gémeskútból. Favödör volt, mohás... Ittam, aztán kiöntöttem a vályúba a lovaknak a vizet... A kútról kannával hordtuk a vizet a konyhába... Szóval a tisztasághoz csak szappan kell és víz, nem fürdőszoba függvénye.
teremőrző
Pedig kifejezetten sok lehetőségük van a fürdésre. Van fürdőkád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.