Van olyan ember, aki még nem álmodott? Nem valószínű. Az is biztos, hogy sokakat érdekel, mit jelenthet az, amit álmában látott, megélt. Az biztos, ha tudnám irányítani az álmomat, csak szép és nyugodt álmaim lennének, amiből boldogan ébredek. Tulajdonképpen akkor is boldogan ébredek, ha rossz álmot láttam, mert örülök, hogy a valóságban nem történt meg az álombeli esemény. Ilyenkor az emberben mégis úrrá lesz valamiféle szorongó érzés. Sokszor hallottam, hogy az álom az aznapi vagy előző napokon történt élmények visszatükröződése.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Az álmok nem véletlenek, és mindig jelentenek valamit...bár nem biztos, hogy megtudjuk fejteni őket!
Mami48
Persze, hogy van, csak nem az álmoskönyvet kell alapul venni, mert az - ahogy írta a cikkíró - hiedelmeken alapul. Ha valaki szorong, biztosan nem lesznek csipkés álmai, ha valaki boldog, nem valószínű, hogy vérfarkasok üldözik. Tiszta pszichológia az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok