Soltész Vilma, az a súlyosan beteg, 280 kilós nő volt, akit egyik légitársaság sem volt hajlandó hazaszállítani New Yorkba - írja aBors. Belehalt a várakozásba.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
De miért is kellett ezt a súlyosan beteg hölgyet Magyarországra szállítani, amikor az Egyesült Államokban is van e betegség aktív kezelésére szakosodott klinika?! Miért volt arra szükség, hogy egyik reptérről a másikra szállítsák, de valamelyik légitársaság csak elhozta a hölgyet Budapestre, miért nem lehetett ugyanazzal visszamenni?!
bosszants
Nos, ismerve az usa jogrendszerét, Tonna Donna halála milliomossá teszi a hozzátartozókat!
kizsumo
Miért nem segítenek az emberek amikor még lehet...miért ilyen érzéketlen bunkó rohadékok??? Nem elég beteg volt,még át is néztek rajta. Amikor leadták a tévében mért nem jelentkezett egy klinika vesedialízisre? Ilyenkor mért nem fog össze senki? Felháborító!!!
"bosszants" a hozzászólásod elég primitív jellemre vall! (egy beteg asszonyt minősíteni)
Ismeros
Udv. Nagyon jol ismertem Vilmacskat es Janost. Aldott jo emberek, akikben csakis kizarolag joindulat van! Kerek mindenkit hogy ne bantsak oket.
Ennyit a Delta/KLM-rol, engem is atvertek.
Oszinte reszvetem Janos!
Vilmacska emleke orokke velunk lesz!
Nagy csalad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.