Új szerepben látható ezentúl Erdélyi Mónika. A műsorvezető a tv2 Mokka című műsorában látható újra, ezúttal a konyhából jelentkezik. Megosztja titkait, trükkjeit és tapasztalatait arról, hogyan változtatta meg az életmódját, mellyel több mint 20 kilót lefogyott.

Fontos változás érinti az egyik legnézettebb hazai reggeli műsorát – írja a femina.hu. Egy új arc tűnik fel a tv2 Mokkában a megszokott műsorvezetők mellett. A hírt Váczi Gergő közölte a mai adásban.

Erdélyi Mónika súlyával foglalkoznak egyenes adásban – Vajon mit szól ehhez a műsorvezető?

Erdélyi Mónika a tv2 Mokka című műsorának új műsorvezetője lett/Fotó: tv2.hu

A Mokka műsorvezetője ma reggel új társaként konferálta fel Erdélyi Mónikát, aki bár nem mellette foglalja majd el a helyét, mégis nagy szerepet kap a műsorban. A konyhában fog sürögni-forogni.

„Újra együtt vezetünk műsort, legalábbis egy pár másodpercig”

- mondta Váczi Gergő, majd azt is úgy folytatta:

„Erdélyi Mónika mostantól hétről hétre vendégeket fogad a Mokka konyhájában, hogy megossza velük titkait, trükkjeit és tapasztalatait arról, hogyan változtatta meg az életmódját, melynek segítségével több mint 20 kilót sikerült leadnia.”

Erdélyi Mónika ezután átvette a szót a műsorban, és első vendégeihez fordult, akik együtt több mint 100 kilótól szeretnének megszabadulni.

Forrás: femina.hu, tv2.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szegény Dzsoni és Árnika
Erdélyi Mónika, alkoholista (nem az ételtől dagadt, hanem a piától), az ilyenre más fogyókúrás szabályok vonatkoznak!
jesz
Esetleg nem a konyhával, étkezéssel, tálalással, etetéssel kellene foglalkoznia a tévében, hanem vegyülni a szegényekkel, és segíteni Told, Ököritófülpös, és más falvak cigányait, elesettjeit..? a falusi kisközértben venni a még ehető kiflit, még nem zöld párizsit, és azt eszegetni.. És vizet igyon az utcai közkútból...budinak ott a kukoricás...
Szegény Dzsoni és Árnika
Erdélyi Mónika súlyával foglalkoznak egyenes adásban – Vajon mit szól ehhez a műsorvezető?
- "Ez súlyos""

(kicsit elbasztam tegnap, újra kell rakni a padlót a nagyszobában)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.