Orbán Viktor világossá tette a NATO főtitkárának, hogy nem akarunk részt venni mások háborújában – hangsúlyozta közösségi oldalára feltöltött szerdai videójában a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás leszögezte, hogy a miniszterelnök ismét megvédte a magyar érdeket.

Menczer Tamás azonnal nekiment a NATO-nak, amint Orbán Viktor megállapodott a főtitkárral

Fotó: Facebook/menczer.tamas

Amint megszületett Orbán Viktor és a NATO főtitkára közötti megállapodás, Menczer Tamás nem várt sokáig, a közösségi oldalán található videóban kezdte szidni a szövetséget:

a NATO az elmúlt hetekben óriási lépésekkel indult a háború felé", az észak-atlanti szövetség akarja irányítani a fegyverküldést, a katonák kiképzését és a szervezet óriási pénzeket, összesen 100 milliárd eurót akar "belepumpálni a háborúba".

Kiemelte: hazánk ebből ki akar maradni. Hozzátette: a magyar emberek világos döntést hoztak vasárnap, ez "nem a mi háborúnk, mi békét akarunk".

Orbán Viktor elérte, hogy a NATO garantálja a következőket: Magyarországnak, magyar katonáknak nem kell részt venniük ebben az Ukrajna-misszióban. Hazánk területén semmilyen háborús esemény nem történik, és magyar adófizetők pénzét nem használják fel a misszióban

– mutatott rá Menczer Tamás.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Orbán meg a NATO főtitkár beszélgetése:

"Elmondtam Jens-nek, hogy ez az ország az én hitbizományom és még ő SEM ugathat bele a Putyinnal titokban kötött külön-bizniszeimbe.
Ezen elvek alapján tárgyaltunk arról, hogy
• Magyarország területén kívüli NATO katonai akcióban nem kell részt vennünk.
• elmondtam Jens-nek, hogy noha a NATO proxi háborúban áll Oroszországgal Ukrajna területén, de Mr. Simicska 10 éve letárgyalta az orosz nukleáris fegyverzetért is felelős Roszatommal a Paks II-t és ahhoz a NATO-nak semmi köze ne legyen.
Jens érdeklődéssel hallgatta, hogy Lajos 2 MILLIÁRD DOLLÁR VISSZAOSZTÁSBAN egyezett meg a ruszkikkal.
• arra is kértem Jenst, hogy ne szóljon bele a magyar-orosz gázszerződésekbe sem.
Ez bár Putyin számára stratégiai kérdés, de a számomra is, mert a túlárazott gázból évi több száz millió eurót oszt vissza nekem a Kreml offshore számlákon keresztül.
Jens megköszönte az információkat és válaszában elmondta, hogy a NATO alaposan meg fogja fontolni az esetleges támogatását, ha Magyarországot katonai támadás érné, vagy ha a háború lezárultával ukrán kommandók be nem jelentett büntetőakciókat indítanának a szürke zónában Magyarország ellen.
Ezzel el is köszöntünk egymástól."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
sporthíreinket hallották . .. oszt jó napot. !
nejlontacskó
Bazd már meg az anyátat Tamás!
Nyert a Fidesz!
Nem?
De!
Hétfő óta béke van te fasz!
Eladott Ország
Magyarországon rendszerváltás volt. A magyar nép nem adott felhatalmazást arra senkinek, hogy nekimenjen a NATO-nak és az EU-nak, te idióta barom! Ezért bíróság előtt felelni fogtok , értelemszerűen az elsíbolt ezer milliárdokért is, mert ezt bűntetlenül nem fogjátok megúszni gererinctelen hulladékok, az emberi evolúció szégyenei vagytok! A qrvaanyátok vótmá'!
Aki Én
HAZUDSZ patkányképű!
Soha, eddig sem volt kötelező résztvenni ebben a háborúban. Minden tagország saját döntése!

A KURVA ANYÁTOKNAK HAZUDOZZATOK, MOCSKOS HAZAÁRULÓ TETVEK!

@Gaz: vágod, agyhalott balfasz féreg?
Billibácsi
Mencinek meg nekimehetne mondjuk a villamos!
Eladott Ország
@RubelGaz: Putyin: A magyarok döntöttek leállítom a háborút.
x.com/Skorpiooh/status/1800483699173326990/photo/1
Szóval Orbán szerint már el is múlt a háborús veszély, ami egyébként még múlt hét szombaton javában dühöngött. Erre abból jött rá, hogy a NATO alapdokumentumai (már évitzedek) óta tartalmazzák az önkéntes részvételi részt. Csak addig nem olvasta. Akkor most a FIDESZ szavazók át lettek b*szva? Megszünik a háborús vészhelyzet?! Lehet, Viktorkának nem a Nemzeti Sportot kellene olvasgatnia, hanem mondjuk a NATO Alapszerződését. Igaz, abban nincs benne, hogy hány gólt lőtt a Bivalybasznádi FC.
x.com/skothun/status/1800866155206197461/photo/2
Mikor június 10.-én keresed, hogy hová lett a háború...
x.com/i/status/1800568859541602418
Ukrajna remélem emlékezni fog, hogy az orosz bérenc Orbán vatnik megtagadott mindent, mint NATO tagállam, Ukrajna megsegítésére.
x.com/Jzsi18313051/status/1800934055703167287/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.