Ha egy férfi nem csak megszerezni, de megtartani is szeretné az áhított nőt, akkor néhány dologra érdemes odafigyelnie. Minden magazin arról regél, hogyan lehet megismerkedni egy pasival, és aztán milyen praktikákkal lehet megtartani az álomférfit. Mintha legalábbis az összes nő csak és kizárólag arra várna, hogy valakit, már-már akárkit felcsíphessen, hogy aztán meg is tarthassa, és jól feleségül is vetethesse magát vele. Fordítva ülünk a lovon, kérem! Itt a világ a feje tetején áll! Küzdjenek csak meg a pasik a nő szerelméért, és aztán próbálják megtartani szívük választottját, nehogy már a nyúl vigye a puskát! Szóval, íme egy szabálysor, mely bővíthető. Várjuk a javaslatokat!

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@adrenalink: Az enyémhez hasonló nem igazán jön velem szembe mert én megvarrom magamnak.:-))
varrólány
@sokanvagyunk: Tudom , ismerem nem is vettem komolyan!:-))
adrenalink
@Angelika: Huha, a nokorszszak (még) nem tartozik a kötelező házi olvasmányaim közé...:)
De azért köszi!
Angelika
@adrenalink: Csak azért küdtem el a linkeket Neked, hogy lásd, nem egyoldalúan az ideális, vagy ideálisnak hitt férfiról írunk. :) Egyébként meg miért nem kötelező olvasmányod még a Nőkorszak? Ejnye! :DDDDDDDDDDDD Csak viccelek.
adrenalink
@Angelika: Én sem veszlek komolyan!:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.