Az egyik folyónk melletti tanyán lakott a család. Két gyerek is járt onnan hozzánk az iskolába. Családlátogatáskor nem volt otthon a családfő, csak két asszony és a gyerekek. Az egyik asszonykán látszott, hogy fogyatékos. Gumicsizmában, hosszú iskolásköpenynek tűnő valamiben libákat legeltetett. Meg kellett várnunk az apát, hogy bemehessünk a házba. Tudta, hogy megyünk. Meg is érkezett a Ladájával, kiöltözve, a nyakában vastag aranylánccal. Bementünk a házba. Középen egy konyha, jobbra-balra egy-egy szoba.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Istenem, szegény gyerekek! A pasi meg még büszke is a teljesítményére.
honeykiss
Én már azt sem tudom,hogy ki kivel van...de itt is csak a gyerekek szívnak
libabor
@honeykiss: :) Pedig nem bonyi. Nekem az önkormányzaton dolgozó barátnőm mesélt cifra dolgokat, és nem lehet tenni semmit, mert csak az egyik feleségét veszi el hivatalosan, a többit meg csak úgy feleségének nevezi. :D Csak a gyerekeket sajnálom, ha belegondolok, hogy legyek tanyáznak egy csecsemő arcán, száján, tisztára kiver a víz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.