Egy multinál dolgozom, nagyon örültem, amikor a sok jelentkező közül engem választottak az asszisztensi posztra. Nagyon sok feltétele volt az állás elnyerésének, többek között a felsőfokú angol nyelvtudás, a rugalmasság, és a cég iránti elköteleződés. Én mindent vállaltam, ez volt álmaim munkája. Az egyik felsővezető asszisztenseként rengeteget tanulhatok, és az előrelépési lehetőség is adott. Jó kapcsolatba kerültem a főnökömmel, aki nő, szóval még attól sem kellett tartanom, hogy kikezd velem.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@Dulcinea: Fajberúgás helyett javasolnám inkább mond el a kollégáidnak,hogy mit akart tőled a főnökasszonyod.Így mások is tisztában lesznek azzal kivel is dolgoznak,és milyen !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
A saját emberi méltóságod érdekében, húzd fel a nyúlcipőt és fuss! De előtte azt a hülye némber főnökasszonyod rúgd fejbe...
Feraj49
@Dulcinea: Fajberúgás helyett javasolnám inkább mond el a kollégáidnak,hogy mit akart tőled a főnökasszonyod.Így mások is tisztában lesznek azzal kivel is dolgoznak,és milyen !
Dulcinea
@Feraj49: Szerintem a saját viselkedése előbb utóbb elfogja árulni ezt a szerencsétlen, ostoba némbert..
Dr plágium
@Horizont: Ezt magam is tapasztaltam. Balga fejjel elejtettem pár szót amit nem kellett volna. Nos a besúgóhálózat remekül működött, hát leléptem.
Dr plágium
Azért gondoljatok bele, milyen az amikor már megszólalni sem mersz, mert rögtön besúgják a főnöknek. Egyébként az a főnök aki besúgókat tart egy nagy rakat szar. De majd akkor esik pofára, ha őt is besúgja valaki.
QQríkú
Vedd elő és mutasd meg neki :)
Az a jelentés, beveheti...
Kutyafüle
Bár úgyműködne, hogy veszem a kalapom és isten veled! Sajnos, nem, mert munkahelyet találni is nehéz, pláne ami nagyon jó, ez ritkán jön össze.
Mivel plusz feladatot kell ellátnod, kérjél százezer forint azonnali béremelést. Aztán meglátod, hogy erre mit lép?:))
kukac50
Mond el Neki mi nem teszik , miért ,ha elfogadhatóak az indokaid akkor elgondolkodik rajta vagy érvel az Ő elképzelése szerint. Kulturáltan kell beszélni a problémákról. Akkor még toleráns is lehet. Szólalj meg ha határozott elképzelésed van a témával kapcsolatban.
Pilóta
Ez egy felsővezető asszisztensének kvázi munkaköri feladata.
csikknorisz
@Dr plágium: Na igen, a felsővezetőknek is van felsővezetőjük. Kiskirályból rögtön kiskutyák lesznek, ha megjelenik.
Dulcinea
@Horizont: ...lehet, hogy most még élvezi a" hatalmát" de pont ez a fajta viselkedés, a bukás előszele!:)
HRVilág
Fontos a kommunikáció, ahogy itt is írtam: www.hrvilag.com/home/item/100-munkahelyi-problemak.html

...de ennek a post-nak a hatására lehet, hogy bővíteni fogom a sajátomat. :)
gabrella
Minden munkahelyen van ilyen besúgó. Sajnos! Ezért olyan kiszolgáltatottak a dolgozók.
Magyar vállalkozóknál és állami intézményeknél is.
honeykiss
A főnöködet is figyeli valaki tuti...te meg írj mindenkiről jót...bizonyítsa be az ellenkezőjét ha nem látja...vagy mond neki dugja fel magának és lépj ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.