A 49 éves Sandra Clinch egy ollóval szúrta le férjét mindössze azért, mert nem segített neki a nagytakarításban Carnwall városában. A környékbeliek szerint az asszony eléggé temperamentumos természettel rendelkezett. Az ügy tárgyalása tegnap tartották.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@Dr plágium: Én pedig kidobálom az ollókat az ablakon:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@sziráki ágnes: Ó én hagyom a drágámat kibontakozni:)) csak had csinálja, ő úgyis olyan ügyes:)
A szobáink belmagassága 2,70 így a függönyöket tényleg nem tudom levenni, és az ablakokat is létráról kell lemosni, ezért ez mindíg a férjem feladata.
A többi meg olyan jól áll neki, olyan sármos amikor takarít:))
ila51
@sziráki ágnes: motiváció ? ?:)) most már neki kell csinálni ?:))
sza
@Kutyafüle: Nekem meg vett könnyű aluminium létrát... :-))) De azt el kell ismerni ha a szőnyegeket pucolom nyáron akkor összeszedi magát..., ja és szokott követ mosni is, de nem csinál felmosó vizet csak bevizezi a fejet azzal felmossa az egész házat. Egyszer a parkettát sikerült neki ultrás vízzel felmosni. Sose használok hypót, ő meg azt mondta hogy azért lett csúnya csíkos és matt mert nincs hypó a vízben. Ennél csak az cifrább amikor bele akar szólni hogy főzzek... :-)))
sza
@ila51: De nincs is benne semmi hiba. úgy csinálja ahogy tőlem látta. Ja és az elején telefonált hogy ezt nem tudja , meg azt. Az anyósa azt mondta hogy mióta ott van neki nem kell mosni takarítani... A sógora pedig amikor megkérdezték hogy tetszik a kis sógornőd azt mondta hogy nagyon aranyos csak nem szabad rendetlenséget , és koszt csinálni. Addig az volt ott a szokás hogy az anyósa a két fia után mindent elpakolt, feltakarított... , na az én lányom nem. Ha egyszer kitakarít akkor arra vigyázni kell! Ha kijönnek s zuhany alól vagy a kádból mossák ki maguk után. Ja és bevezette a kinti és a benti papucsot. :-))))
Kutyafüle
@sziráki ágnes: Na a konyha az egyedül az én birodalmam. Ha én főzök, vagy sütök, az olyan mint a csatatér. Ott nem szeretem, ha zavarnak, mert nem tudok akkor alkotni.
A mosogatásban segít a drágám, bepakolja a gépbe. Ami gyorsan kell azt elmossa.:))
sza
@Kutyafüle: Én se szeretem ha ott kotlik amikor főzök! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.