A 54 éves New Yorkban élő, Maria Lopez állítása szerint, kizárólag három fajta ételen él és soha nem evett még zöldséget, gyümölcsöt. Egyedül sültkrumplit, fehér kenyeret és tejet hajalandó fogyasztani.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Van egy rokonom kakaó , kenyér , rántotta mást nem eszik sosem.
qxy
Na csak nálam lakna egy hónapot. Nem egyet kikúráltam már ebből. Volt egy nagyon jó eset ő még jobban szelektált. egy és fél hónap után, tudjátok mit etettem meg vele? Bika töke pörköltet gombával nokedlivel. Azóta mindenevő. Gyerekek is voltak nekik a tányérra, " fiuknak"- autóutat, bkrok jelzőtáblák, zöldségből, az autó meg sültkrumpliból. A lányoknak, babaszoba és nem azöldséget ették, hanem az "autót, meg a bababútort" A zöldségútálóknak töltött kacsa, csontnélkül és a töltelék, minden fajta zöldség turmixolva ( nem pépesre, mozaikosra) Ja ez a hobbim is.
ila51
@qxy: A Mézga Géza című rajzfilmben jött minden fénypostán , csak késve nyitották volna az ablakot , ami mindig betört :)) Köbüki volt a feladó :))
qxy
@ila51: Ja tudom! értem. A kacsát fel is tettem a facéra de csak az én oldalamon van . küldjem? ( fénypostán? Mert szombaton az lesz a kaja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.