Borzalmas hallani olyan hírt, hogy eltűnt egy gyerek, megöltek egy gyereket. Ahányszor ilyesmiről olvasok, szabályszerűen kiráz a hideg. Gyorsan utánanéztem, hogy mi is a helyzet eltűnt gyerekek terén. Magyarországon 2008-ban 12. 206 gyerek és fiatalkorú tűnt el, nagyobb részük állami intézetekből, de közel két és fél ezren családi otthonból. Többségük előkerül, de sok olyan gyerek van, akit sosem találnak meg.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
A cikk írója leír mindent,hogy mit tehet a szülő,hogy a gyermekre vigyázzon...de mi van akkor amikor pont az használja ki a gyereket akit szeret és akihez a legnagyobb bizalma van...ezt azért jó nem elfelejteni,mert a családonbelüli erőszak az ami a gyermeket az utcára üzi...csak el otthonról,hogy ne lássak semmit...és még sok mindent lehetne sorolni...de addig ameddig a bíróságon az ítélet néhány hónap,pár év, vagy éppen egy ejnye ejnye jár egy gyerekgyilkosságért,erőszakért stb...addig senki nincs biztonságban...talán változtatni kellene a büntetések mértékén...szivem szerint halált érdemel minden gyerekgyilkos és erőszakoló legyen az bárki.
Angelika
@honeykiss: Hát, a cikkíró nyilván a normális családokra gondolt elsősorban... De igazad van,a legnagyobb probléma családon belüli erőszak, itt, ennél a kisfiúnál meg ki tudja mi történt. Elég zavaros história. Csak egy a biztos, meghalt egy gyerek, és dögöljön meg kínok között, aki megölte.
kukac50
Aki képes gyereket megölni azt fel kellene akasztani látványos akasztáson elrettentő példaként.
Dr plágium
Na és mi van akkor, amikor az árt a gyermeknek akiben a legjobban megbízik? Nem hiszem, hogy teljes mértékben fellehet készíteni a gyerekeket. Nem nevelhetjük beléjük, hogy mindenkitől félni kell...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.