Halottak napja, temetőbe járás, közlekedés az október-novemberi kiadások között. Nem került kevés pénzébe annak, aki az ország másik végébe és több helyre is elutazott. Teljesen mindegy mivel utaztunk, autóval, busszal, vonattal, a költség számottevő. Sokaknak megcsappant a bukszája. Most azonban újra húzzuk kicsit össze magunkat, pláne a kis keresetűek, mert jön a karácsony.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Karácsonykor mindíg van valahogy igyekszik az ember...de remélem a Mikulás nem kuszaszem csomagot hoz a népnek...
Mami48
Hát bizony, mi is el kellett, hogy utazzunk 120 kilométerrel messzebbre, mert ott nyugszanak a szüleim. Karácsonykor, most ha visszagondolok, gyerekkoromban sokszor csak apróság volt az ajándék, meg saját készítésű tárgyak, amikor a gyerekek kicsik voltak, mindig volt játék, ruha, könyv a fa alatt, aztán később elkezdtünk vásárolgatni, amikor a gyerekek nagyok lettek, 90 táján, mindig "gazdag" karácsonyunk volt, most megint kezdünk visszatérni az olcsón beszerezhető, de személyes ajándékokhoz. Ez van, ilyen a gazdasági helyzet. Én személy szerint hitelből biztos nem veszek lapos tévét karácsonyra!
honeykiss
Karácsonykor mindíg van valahogy igyekszik az ember...de remélem a Mikulás nem kuszaszem csomagot hoz a népnek...
Angelika
@honeykiss: Hahahahahahahaha! Ezt még nem hallottam, nagyon nevetek! :DDDD Kuszaszem? :DDD
honeykiss
@Angelika: yesssssssss...nagy- nagy Kuszaszem, remélem a Mikulás ráncbaszedi a virgáccsal egy kicsit.
kukac50
Én már leszoktattam a családot az ajándékozásról.Sokkal jobb ez nem gond,hogy melyiknek mit vegyek mennyiért.
Egy névnapom előtt szóltak,a gyerekeim,hogy kinéztek nekem egy bőrkabátot közösen megveszik Nekem,vigyek pénzt majd fizetéskor adják az árát.
Nem adták,a következő ajándékozás előtt mondtam, mindenki vegyen magának ajándékot Én is a névnapomra vettem magamnak bőrkabátot.
Azóta csak az unoka kap senki más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.