Barátnőm megismerkedett egy sráccal. Már egy-két hete együtt jártak, amikor én is találkoztam vele egy buliban. Amint megláttam, tudtam, hogy álmaim pasiját látom. Egyszerűen annyira letaglózott, hogy a nevemet alig bírtam kinyögni, amikor kezet fogtunk. Mikor megérintette a kezemet olyan volt, mintha villám szaladt volna át az egész testemen, valami eszelős szexuális vágy lett rajtam úrrá. Láttam a srácon, hogy ő is úgy néz rám, mint aki életében először lát nőt. Aztán egy-két pohárka bor után felengedtünk, és beszélgettünk, persze úgy, hogy ott volt a barátnőm is. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, pont azokat a filmeket szereti, amiket én, sőt, még pont ugyanazt a zenét is. Teljesen kész voltam, hogy itt van életem pasija, és ő a barátnőm barátja.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, pont azokat a filmeket szereti, amiket én, sőt, még pont ugyanazt a zenét is."
--- Húúú, akkor ez egy igen alapos következtetés ám!:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
Nálam elv, hogy haver csajára nem hajtok...ha szakítanak akkor sem.
Te meg lányom, csak egy fehérmájú liba vagy.
Hopppá
Itt az a probléma, hogy a barátnődnek van pasija neked meg nincs. Amit érzel nem más mint IRIGYSÉG. Amit a fiúról gondolsz az a te agyad szüleménye.
Zsoel
De sok kínotok van nektek, asszonyszemélyek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.