Kilátástalannak érzi az életét Nádas György, akinek házát elárverezhetik, munkája nincs, és hogy van mit ennie, az csupán egy barátjának köszönheti. A humorista a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén beszélt arról, hogy telnek a napjai, de azt kérte: senki ne sajnálja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
@DogAdventures: Ő, egy ismert Magyra állampolgár, de több millió kevésbé ismert is ugyanebben a hajóban! Róluk csak tudunk, de nem beszélünk róla eleget!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
"Amikor nagyon sok pénzem volt, akkor
mindenki a barátom volt, mindenkit
meghívtam."
Kevés barát marad meg a bajban..
teremőrző
Annyira nem sajnálom. Engem se sajnál senki. Ennyi.
Feraj49
22 éve sem Te Gyuri,sem mi nem így,és főleg nem ezt terveztük. Mi azért hátrányban vagyunk,mert sohasem volt annyi jövedelmünk amiből bőven futotta volna tartalékolni! Neked ez megadatott.Mint sok celeb,úgy gondoltad mindig "így lesz",jön a pénz mert lesznek fellépéseid.Te szakmád /mint sokunké/ olyan , hogy mindig jönnek újabbak. Bár nem vagyok benne biztos, jobbak is!
overdose
Tőlem sem kérdezte senki mit eszik a 3 gyermekem! valamikor jól keresett nem kellett volna olyan sokat inni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.