A férjem az utóbbi időben furcsán viselkedik. Most vagyunk túl egy elég válságos időszakon, meghalt az édesanyja, beteg lett az édesapja, anyagilag is problémáink voltak, a gyerekek (az egyik 15 az másik 17 éves) sem úgy viselkedtek, ahogy kellett volna, csak a bulizás érdekli őket, és még tiszteletlenek is, szóval nehéz időket éltünk mostanában. A férjemnek a munkahelye szerencsére stabil, legalább azzal nincs gond. Vagyis azt hittem, hogy nincs gond. Egy új kolléga került a céghez, akivel nagyon jó barátságba keveredtek. Még örültem is, hogy a bánatát kicsit oldja ez az új barátság, amikor meghívta hozzánk vacsorázni, ráadásul még kedvesnek, szimpatikusnak is találtam az új kollégáját. Csakhogy amióta ilyen jóban vannak, a férjem otthon megváltozott.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Lehet,hogy a vallásra hivatkozva egymást jobban"boldogítják" a férj és a "jó barát".
Finoman fogalmazva...
honeykiss
És akkor mi van a - Ne paráználkodj -, vagy az csak otthonra érvényes?...gyanússssssss
Kutyafüle
Attól tartok, hogy mélyebb a probléma, az új barát csak egy eszköze a menekülésnek.
A bajok már előbb kezdődtek, csak te nem vetted észre. A szüleivel történteket még mindíg nem dolgozta fel, az otthoni súrlódások a gyerekekkel pedig felzaklatja őt, csak tehetetlennek érzi magát ebben a helyzetben. Ez a baráti viszony és újabban az imádkozás a menekülés egyik formája. Tudod olyan, mint aki befogja a fülét, és nem hallja ami körülötte történik.
A néma imádkozás a ki nem mondott szó, amit szeretne közölni, de nem tudja hogyan.
Veszélyben a házasságod, ha meg akarod menteni, lépned kell.
Kutyafüle
@Horizont: Igen itt már az asszonyka kevés, ehhez szakember kell, én is így látom, gyakorlatilag ezért nem fejeztem be a gondolatmenetemet.
Ezeknek az önvallomásoknak az a bajuk, hogy nem ismerjük meg a másik fél véleményét.
Ilyenkor szeretném meghallgatni, hogy mit mond el a másik, de hidd el, sokszor a problémák a múltban keresendők, csak azokat ki nem mondták, évekig görgetik maguk előtt.
Aztán egyszer kiváltja valami. Jelen esetben egy ismeretlen férfi. De hajlok a szekta felé is.
Mami48
@Horizont: @Kutyafüle: Azért nagyon szomorú, mert az ember tizenév házasság után egyszerűen nem veszi észre, hogy a párja változik. Ha nem nagy, és hirtelen változásról van szó, az ember el van foglalva a család, a munka, pénz, háztartás gondjával, és nem veszi észre, hogy másik távolodik. Pláne, ha nem reggeltől estig összebújós párról van szó, mert akkor fizikailag észreveszi.
kukac50
Lehet,hogy édesanyja elvesztését nehezen tudja feldolgozni.
Ajándékozd meg egy ima könyvel,vagy egy olvasóval.
Az nagyon jó,hogy a saját vallását tartotta meg.Kísérd el a templomba,hátha ott egymásra találtok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.