Dan Urbano nem vette figyelembe, hogy az internet embere szereti a macskákat.

Felajánlotta a 7 éves fiának, Reminek, hogy vesz neki egy macskát, ha 1000 lájkolást össze tud gyűjteni ezzel a fotóval. Anyukája segítségével feltöltötték a képet a Facebookra és várták, hogy mi történik. Nos, az történt, hogy eddig több mint 100 ezer lájkolást és több mint 106 ezer megoztást gyűjtöttek. "Hé Facebook! A testvérem és én szeretnénk egy cicát. Apa megígérte, hogy megkapjuk, ha 1000 lájkot gyűjtünk ezzel a képpel. Segítsetek, köszönjük!" 

Úgy tűnik, meglesz az a macska...

Letarolja az internetet a macskáért könyörgő gyerekek fotója

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Szegény gyerekek, a gyerekkorukat is elveszi tőlük a hülye Facebook! :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@leszúrt rittberger: "Ja ja, régen minden jobb vót!" Nem ezt mondtam. Eleve nem vagyok még olyan idős, hogy túl sok nosztalgiázni valóm lehessen, ahhoz viszont már elég sokat megértem, hogy lássam, ha valami nem jó irányba megy.
"De hogy neked mindenről csak a fanyalgás jut eszedbe" Ez meg úgy, ahogy van, nem igaz. Inkább az a kóros, hogy te csak ezeket a hozzászólásaimat veszed észre.
leszúrt rittberger
@Zsoel: Hogy valami jó irányba megy-e, azt csak akkor lehet megmondani, ha már odaért. A tévéről, a rádióról is azt mondták, hogy fúj mi lesz az éfjúsággal, olvassanak inkább meg járjanak dalkörbe. Aztán mégis élünk, virulunk... Jajveszékelni kell minden ellen ami új, értem én. Semjén Zsolttal ti nagyon jó barátok lennétek.
Zsoel
@leszúrt rittberger: Tegyük fel, hogy ki vagy kötözve a vasúti sínekre, és egy kilométerre tőled 120-szal robog a gyorsvonat. Feléd tart, és hacsak nem terem ott hirtelen Superman, hogy kiszabadítson, vagy nem tér ki a fizika a tér-idő kontinuum síkjából, akkor 20 másodperc múlva jó eséllyel négy darabban találod magad. De még nem lehet megmondani, hogy jó irányba mennek-e a dolgaid, hiszen még nem ért oda a vonat.
"Jajveszékelni kell minden ellen ami új, értem én." Rohadtul nem erről van itt szó, és ezt te is világosan tudod, csak erőlködsz itt, hogy valamibe bele lehessen kötni, amit mondtam. Politikusokkal pedig legyél szíves nem egy napon említeni engem, mert hányok az összestől.
nehogymá
szerintem meg apu nem akart macskát.átverte a család.van ez igy.akinek gyereke van az tudja anyu besegitett.aranyos szerintem.
Hellcat
Hát ha 1000 megosztás/teccikelés kell egy macskához akkor a srácoknak lesz több mint 200 :D
kerék
@leszúrt rittberger: Azt azért Neked is el kell ismerne, hogy ez a faszbuk senkinek nem tesz jót...az emberek már szinte nem is érintkeznek élőben, csak a neten, olyan szerelmek jönnek létre amire nem is lehet rámondani a szerelem szót..a faszbukos generációnak nem lesz gyerekkora, bár ez már az ő bajuk. Azért a TV meg a rádió nem határozta meg annyira az életünket mint ez a hülyeség.

Ha tehetném még most tiltanám be az egészet, mielőtt még kötelezővé teszik a faszbuk regisztrációt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.