Egyszerű pénzszerző trükk a méregtelenítő kúrák nagy része – véli Zacher Gábor toxikológus. Gajdos Gábor természetgyógyász árnyaltabban látja a helyzetet.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Felesleges az ilyen hangzatos nevű kúrákat alkalmazni. Ha mindennap eszünk nyers gyümölcsöt, zöldséget, az megfelelően tsztítja a beleket, és a normális anyagcsere is működik.
Van alma, savanyú káposzta, lila hagyma, fekete retek, sárgarépa. Ezeket összeturmixolom, és megeszem felét délelőtt, másik felét délután. Ennyi:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Már elég mérget kapok a boltokban különböző tartósítószerek formájában!A levegőben lévő elektromos jelek,kisugárzások hatásaként.
entero
@Kutyafüle: Egyszer én is kipróbáltam egy szolid kúrát, de ugyanúgy mérges maradtam utána...
DogAdventures
Algát (kapszulában)eszem.A sejtekig tisztít.Laboreredményeim bizonyítják.
libabor
Egy percig sem hittem ezekben az újdivatú kúrákban. A többsége nagy átverés.
sólyomszem
Akik annyira "kiabálnak" a természetes gyógymódok, gyógynövények ellen, vajon hányan próbálták ki jótékony hatásukat? Nem csodaszerek ezek, hanem a test öngyógyítását is elősegítő növények. Összhangba kell hozni a testet. Nyilván van, amikor már csak a kemikáliák segítenek. Engem senki nem tud lebeszélni a jó, kipróbált, bevizsgált gyógyhatású készítményekről. Igen, mind a bor és pálinka jótékony hatású, de csak kis mennyiségben. Én is iszom, szeretem, a természetgyógyászom is ajánlotta.
sólyomszem
@libabor: ez az újdivatú kúra segített megszabadulni egy halom olyan méreganyagtól, amitől kiütéseim voltak. Mára híre hamva sincs! Miért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.