Nem találom a megfelelő férfit. Azt mondják, hogy válogatós vagyok, mert már negyven éves is elmúltam, és még mindig nincs meg az az ember, akivel szeretnék együtt élni, gyereket nevelni. A gyerekről pedig már lassan lecsúszok. Régebben voltak hosszú párkapcsolataim, az egyikből én létpem ki, a másik elhagyott. Több rövidebb is akadt, ott sem volt ilyen gond, hogy nem mozgat meg a pasi. Mostanában, az utóbbi pár évben érzem ezt a teljes közönyösséget. Fent vagyok a neten a társkeresőkön, találkozgatok is pasikkal, mégsem jön össze, és nem azért, mert ők nem akarják. Volt olyan, amelyik még pár napig el is gondolkodtatott, hogy talán, de mégsem. Volt olyan, amelyikkel lefeküdtem, hátha jó lesz, de aztán mégsem kellett.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
"múlnak a percek, de nem jön a herceg"
sokanvagyunk
@SELIG: majd a nyugdíjas otthonban még összejöhet... :))
pusztaposztó
Valószínű, hogy tudat alatt valójában hárítod a családot, a férfit, a párkapcsolatot, szóval intimitáskerülő vagy és elköteleződési válságban szenvedsz. Ennek általában a gyermekkorban vannak a gyökerei. Érdemes lenne elmenni pszichoterapeutához, kineziológishoz, hogy ezeket a blokkokat felold. Egy hamarosan megjelenő könyv is van a témában Intimitáskerülés címmel szerzők: Dr. Barry Weinhold, Dr. Janae B. Weinhold).
verőce21
„Az igazi nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni.” :)
almosd
Ne csak a hibákat lássuk,tökéletes ember nincs és nem is lesz,a hiba az ön készülékében van ,kicsivel több .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.