Az ördögűzésről a filmnéző embernek először az Ördögűző című klasszikus, aztán az Ördögűzés Emily Rose üdvéért, vagy a Rítus című Anthony Hopkins által jegyzett film jut az eszébe. Természetesen rengetegen feldolgozták már az exorcizmust, hiszen remek horror téma, majdnem jobb, mint a vámpírirodalom, hiszen az ördög, a sátán jelenlétére olyan utalásokat találhatunk, mely az egyház, és a vallásos hívők számára akár ma is bizonyítékként szolgál. Időnként híreket hallhatunk olyan emberekről, akik a kómából felébredve idegen nyelven beszéltek, melyet nem ismerhettek, vagy más hangon szólaltak meg, mint addig, esetleg teljesen másnak képzelték magukat, mint akik valójában. Nos, rájuk máris rásütik, hogy megszállta őket az ördög, de legalábbis valamelyik démon. Nézzük, mégis mit is csinál egy ördögűző?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Szeretem az ilyen filmeket, de a valóságban hülyeségnek tartom. Mondjuk vallásos sem vagyok, úgyhogy hinni sem hiszek az ördögben. Viszont filmen minden ilyesmin remekül tudok borzongani. :)
flitteröcsi
Én az Ördögűző paródiájára emlékszem. :DDD Leslie Nielsen volt a pap, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.