A párom nagyon veszélyes munkát végez. Gyakran nincs otthon, előfordul, hogy a hivatása miatt hetekre magunkra hagy bennünket. Nagyon szeretem, de néha nagyon egyedül érzem magamat, ráadásul rettegek, nehogy valami baja essen. Van egy kétéves kislányunk, ő a szemem fénye, ő a vigaszom, amikor az apja nincs otthon. Sajnos elkövettem egy nagy hibát, megbocsáthatatlan hibát, és nem tudom, hogy elmondjam-e a kedvesemnek, vagy titkoljam el.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@Nakimaga: -ha már "családban marad",ne hagyja ki a többi rokont se. /szándékosan nem írtam,hogy "csak" férfi rokonhoz,mert lehet mást is szeretne kipróbálni / Kezdheti a nagypapával,különben diszkrimináció, és mennek az ombusmanushoz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
Rendesen belehetett lőve,legalább arra emlékezne hogy jó volt, vagy nem.
honeykiss
Te alapból vagy ilyen hülye?...pont a tesó?...aki ráadásul egy csiga,hogy rányomult a sógorasszonyra...szerintem úgyis megtudja egyszer a férjed, úgy hogy ez szívás...
zilikutya
Két hülye egy pár! Ráadásul te még ribi is vagy!
excep
szerintem ezzel ne dicsekedj szép dolog az őszinteség de inkább hallgass ha már ekkora hülye vagy
Levendula
Hogyha össze vagytok házasodva, akkor még nagyobb bűn ez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.