Zámbó Krisztián - akit nagyon sokan támadtak az interneten - édesapja egyik dalával (Még nem veszíthetek) állt színpadra. A dal végén az énekes - a mentorok mellett - nagyon meghatódott. Malek Miklós szerint Krisztián a párbaj során énekelt a legjobban, de a bizalma elfogyott, ezért őt küldte haza. Geszti Péter is úgy fogalmazott: nem volt elég, neki kell hazamenni. Nagy Feró is Zámbó Krisztiánra szavazott, így végül ő búcsúzott a tehetségkutatóból.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Stone legalább nem játssza meg magát. Mivel elkötelezett rock, metal fanatikus vagyok, remélem lesz neki egy korai P.Mobil, P.Box, Dinamit jellegű albuma, annak ellenére hogy tudom hogy nem nyerhet úgysem, mert akkor miből élne meg szegény RTL KLUB? Az emberek többségének a szenny kell, nem a zene, a pop, rap, meg a hasonló vackok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@sakál: Lehet, kissé elfogultan állok a zenéhez hozzá, de 53 évesen már nem igazán hiszem hogy változni fogok semmilyen téren. Nekem ez a véleményem, persze az legyen a legnagyobb gondja mindenkinek hogy milyen zenét szeret. A grunge számomra szörnyű volt, a metal szinte eltűnt a színről, majd a Hammerfall első lemeze robbant és újra visszatért az igazi metal korszak, azóta is rendületlenül. A Nirvana - Nevermind lemeze volt talán az egyetlen amit ma is képes vagyok végighallgatni grunge vonalon.
silber13
@Lélektól lélekig: Kételkednék - finoman mondva - a véleményedben. De ez a Te véleményed.
zilikutya
Szerintem éppen ideje volt már! Sok olyan ember esett ki miatta, akik jobbak, mint ő!
ga-bika
@silber13: az OSZK és az ORI vizsgákat megelőzheti egy,vagy két tanártól való tanulás.Meg is taníthatják és meg is tanították énekelni,de a bírálathoz és mások felkészültségének megítéléséhez még nagyon sokat kellett volna tanulnia. Minden szakmában vannak felsőfokú vizsgák,amelyek a beidomított tevékenységre alkalmasak,de nem oktathatnak és nem bírálhatnak.
silber13
@ga-bika: Vizsgáztál már a két nevezett " intézményben?" Ha igen, akkor nem írnál ilyeneket. Nekem volt részem benne! Ennek az önjelölt Mario Lanzának kételkedem bármiféle tanulmányában, mert lehet, elkezdte, de korán abba is hagyta, feltételezve magáról, hogy neki , egy Zámbó kölyöknek annyi pont elég, Hát nem volt elég!!
chilly
Nem azert de a kivenhedt stonnak mi keresni valoja van ott 52 evesen?Hagyja,h a fiatalok ervenyesuljenek.Mar reg kikellett volna esnie!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.