Kislányként ő sem arról álmodozott, hogy egyszer majd a testével fogja keresni a kenyerét. Kata két éve ismerkedett meg a prostituáltak világával.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@Horizont: Meg akarja indokolni szegény marha, hogy miért lett kurva... Akkor Magyarország lányainak-asszonyainak 95 %-a az lehetne! Néhányan meg tudnak élni havi 27 ezer forintból, mert MEG KELL ÉLNI BELŐLE! Ez a lotyó meg kifogásokat talál? Persze könnyebb szétrakni a virgácsait, de ehhez gyomor is kell, úgy látszik, jó erős savas gyomra van a hölgyeménynek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Már nemhiszem...azt már elb@szta...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Te minden dugás előtt elpirulsz ?
DogAdventures
A kamionos leszólít egy szemrevaló örömlányt az út szélén:
- Szia Picim, mennyi nálad egy menet?
- 15 000.
- Az sok. Mit szólnál 3000-hez, meg a mobilomhoz?
A csajszi bepillant a fülkébe és látja, hogy tök tuti a teló, biztos sokat ér. Így belemegy az alkuba. Le is nyomnak egy félórás numerát, a sofőr kifizeti a 3000-ret, majd indulna. Mire a nő:
- Hé, és a mobilod?
- Ja, bocs. 06-20...
Csizmás Kond
@Horizont: Szóval pirulós agy...nahát...:)
sza
Mindegyik azt mondja nem akart kurva lenni... , aztán mégis maradnak , csinálják tovább míg ki nem öregszenek! Akkor már nagyon elhasználtak testileg lelkileg. Mindenkinek vannak nehéz évei, mégse kötünk ki az út szélén! Aki ezt vállalja az eleve erre született! kivétel, talán azok a lányok akik kényszerből teszik , mert van ilyen is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.