Komár Krisztina lelkének nem hozott megnyugvást a temetési szertartás. Az énekes özvegye csendben gyászol, ám a volt feleség nem nyugszik. Krisztina a hot! magazinnak mesélt megpróbáltatásairól.

- Azt hittük, hogy Erzsébet nem lesz ott. Úgy tudom, erre Laci többször is megkérte. Mentem a temetőbe, amikor hívtak, hogy ő már ott áll, és utasítja az alkalmazottakat, hogy nyissák fel a koporsót. Aki temettet, az rendelkezik, ott az elvált feleségnek nincsenek jogai, ezért hívtak, hogy megengedem-e. Igent mondtam, hogy béke legyen. Ott volt a nyolcéves kislány is, akinek megmutatta az apját - akkor már majd' három hete halott volt - mondta a hot! magazinnak Komár László özvegye, aki arról is beszélt, hogy mennyi pert indított az énekes volt neje, és hogy még a halála napján is kapott idézést.

- Már nem volt ereje megvívni ezeket a csatákat. Ami volt, az a két daganat leküzdésére kellett. Két munkaügyi per lezárult, de még mindig folyamatban van kettő. Még vagy két év a cégek felszámolása, a hagyatéki per, a végrendelet. A halála előtt azt mondta: "Jó az Isten." Éppen etettem, már nem tudott egyedül. Meglepődtem, hogy mondhat ilyet, hiszen szenved. Így folytatta: "Jó, mert visszaadott nekem téged. Csak az fáj, hogy ennyi bajt hagytam rád." Most csak Lacival, az emlékeimmel foglalkozom, nem gondolok a perekre - tette hozzá Komár László özvegye, Krisztina.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lélektól lélekig
Esetleg hagyhatnák békében nyugodni ha valóban szerették...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.