Bunda! – kiáltotta világgá csalódottságát a Voice-ból távozni kényszerülő Bokor Marianna, ezzel pedig tovább gyűrűzik a hét végén kirobbant botrány.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
Megérdemelte így utólag, akár milyen tehetséges. Aki veszteni nem tud annak semmi helye egy versenyen, ha bunda volt ,ha nem teljesen mindegy. Totál el lehet szállva magától!
kacsa0707
@sziráki ágnes: tegnap, 19:20
Semmiről!!
Én egész jól megvagyok az egész semmirekellő celebbanda nélkül.
paparazzi
@almalibre: a dunán van a fölszállott a páva, első blikkre ott nem a bulvár és a protekció dominál. de elég uncsi.
vukkocska
@batukán: és ezt honnan tudja az a nagy agyú Zámbó rokon, amikor nem hozzák nyilvánosságra. S attól, hogy Marianna ordenáré, nem biztos, hogy igaza van. Általában a zsűri döntése meg is egyezik a közönség ízlésével. Néha tényleg nagyon nehéz dönteni, ki essen ki, és ki ne. A vak kislány is kiakadhatott volna, pedig csodálatosan énekelte a duettet. Bármennyire fájdalmas néha egy döntés, el kell fogadni. Emelt fővel. Nemilyen alpári módon. Attól, hogy kiabál, nem biztos, hogy igaza van. Nekem például a bentmaradt tetszett jobban.
sza
@kacsa0707: Na akkor már ketten leszünk... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.